Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
25. 03. 2020 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Majstra nespoznáme: KHL už sezónu neobnoví

Kontinentálna hokejová liga sa vzdala svojich snáh o obnovenie play-off a v stredu oznámila, že zvyšok sezóny 2019/20 ruší.

KHL stihla odohrať prvé kolo play-off predtým, ako sa na „starom kontinente“ vo veľkom začali rušiť športové ligy pre nový koronavírus. Z druhého kola sa následne odhlásili fínsky Jokerit a kazašský Barys.

Liga následne informovala, že preruší súťaž do 10. apríla a pokúsi sa vytvoriť formát zvyšku play-off, ktorý by počítal so šiestimi klubmi. Z vonka sa však ozývali hlasy, aby liga už ročník neobnovovala.

„Bohužiaľ, musíme ukončiť sezónu pred jej dohratím. Nebolo to jednoduché rozhodnutie. Som si istý, že fanúšikovia, rovnako ako aj my, by radi videli pokračovanie bojov o Gagarinov pohár. V tejto chvíli je však na prvom mieste zdravie hráčov a ich blízkych, zamestnancov klubov a štadiónov, ako aj našich fanúšikov,“ vyhlásil prezident KHL Alexej Morozov.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist