Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
01. 12. 2020 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Medzi hráčmi týžd?a opäť aj zástupca českého hokeja

Špeciálna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy vybrala najlepších hráčov 12. týžd?a základnej časti v štyroch kategóriách.

Damir Žafiarov z Nižného Novgorodu sa stal najlepším útočníkom. Vyslúžil si to ziskom šiestich bodov za štyri góly a dve asistencie, pričom bodoval v každom z troch zápasov a pomohol k dvom výhram.

Za najlepšieho brankára vybrali odborníci Šimona Hrubca, ktorý pomohol Omsku k dvom výhram. Pri jednej vychytal aj čisté konto a spolu kryl 97,56 % striel, pričom inkasoval len 0,50 gólu na zápas.

Najlepším obrancom sa stal jeho spoluhráč Damir Šarepzianov, ktorého tím vyhral všetky tri zápasy. On si pripísal dve asistencie, štyri plusové body, štyri bodyčeky a tri bloky. V priemere hrával 22 minút a 44 sekúnd na zápas.

Najlepším nováčikom bol obranca Ufy Alexander Alexejev, ktorý zaznamenal dva góly a jednu asistenciu v dvoch stretnutiach. Pripísal si aj štyri plusové body.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist