Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
13. 09. 2021 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Hrdina Hrivík: Som tu, aby som strieľal góly

Slovenský útočník Marek Hrivík pomohol v nedeľu dvoma gólmi k výhre Nižného Novgorodu 3:2 nad Petrohradom, ktorý vyhral predošlých sedem vzájomných duelov.

„Petrohrad má veľmi silný tím. Koncentrovali sme sa dnes na to, aby sme pokryli ich lídrov. A dnes sa nám ich ubrániť podarilo,“ povedal Hrivík po zápase.

Rodák z Čadce nevstúpil do sezóny práve najúdernejšie, keď si z prvých troch duelov odniesol len dve asistencie. V posledných dvoch však trikrát skóroval. Práve to sa od neho očakáva a on sám dúfa, že gólov teraz bude na jeho konte len pribúdať.

„Cítim sa dobre vo formácii, v ktorej teraz hrávam. Vďaka mojim spoluhráčom z útoku som si našiel svoje miesto. Som v Torpede, aby som strieľal góly a pokúsim sa v tom pokračovať aj v budúcnosti. Nebudem hovoriť, že bolo ľahšie hrať proti SKA, lebo je to celkom nepríjemný súper,“ poznamenal Hrivík.

Nižnému Novgorodu sa podarilo streliť tri rýchle góly, po ktorých viedol už v 14. minúte 3:1. Následne sa tím trápil s koncovkou, vďaka čomu to bol náročný zápas až do samotného záveru, najmä, keď SKA strelilo v úvode druhej tretiny kontaktný gól.

„Nepodarilo sa nám premeniť zopár stopercentných šancí, ktoré by nám uľahčili koniec zápasu,“ dodal Hrivík, ktorý je s piatimi bodmi druhým najproduktívnejším Slovákom v KHL po bývalom spoluhráčovi Petrovi Cehlárikovi (6 bodov).

Pozri aj: Hrivík rozhodol dvoma gólmi o výhre + video
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist