Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
19. 09. 2011 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Tri body Surového CSKA nestačili, Lev prehral v Petrohrade

Hokejisti HC LEV Poprad prehrali na ľade Petrohradu 1:4 a zaznamenali tretiu prehru v rade. Pondelok zo slovenských hráčov patril individuálne Tomášovi Surovému, ktorý strelil dva góly a na jeden prihral. Z víťazstva sa však netešil.

Pondelkový program začali dva zápasy o štrnástej hodine. Novokuzneck zvíťazil nad Chabarovskom na domácom ľade 2:1. Víťazný gól strelil v 50. minúte Robitaille. V hosťujúcej bránke dostal pred Jánom Lašákom prednosť Murygin. Prekvapujúci výsledok zrodil v Omsku, kde domáci Avangard prehral s Novosibirskom 0:2 po tom, ako dostal góly na konci prvej i druhej tretiny. Čisté konto zaznamenal Bruckler, ktorého ohrozili hráči Avangardu len šestnásťkrát.

Najsledovanejší zápas z pohľadu slovenského fanúšika bol na programe od siedmej v Petrohrade, kde miestni tím SKA Petrohrad privítal HC LEV Poprad, pre ktorý to bol premiérový duel na ľade súpera. Nováčik šokoval ruského giganta a už v 36. sekunde prekonal Štěpánka Štepán Novotný, ktorý doklepol odrazený puk od mantinela. Z vedenia sa však Poprad tešil iba necelé tri minúty. Mattias Weinhandl totiž predviedol samostatnú akciu, ktorú zakončil gólovou strelou ponad Dubovu lapačku. HC LEV mal dobré šance v presilových hrách, tie však nevyužil a Petrohrad si postupne vybudoval na ľade dominanciu. Druhý gól domácich strelil v polovici 37. minúty Fedorov. 59 sekúnd pred koncom druhej tretiny zvýšil na rozdiel dvoch gólov Rybin a na konečných 4:1 pre SKA upravil v 57. minúte Průcha. Popradský tím tak prehral tretí duel v rade. Najbližšie ho čaká zápas s Atlantom. Dočká sa HC LEV víťazstva?

V moskovskom derby medzi Dynamom a Spartakom sa v akcii predstavilo päť slovenských hráčov, no do bodovania sa nezapísal ani jeden. Z víťazstva mal radosť len jeden – obranca Dominik Gra?ák. Jeho tím zdolal Spartak pomerom 2:1, keď víťazný gól strelil Shafigulin. Domáci hráči vyhrali zaslúžene.

Július Šupler sa vrátil do Rigy, kde so svojim CSKA čelil svojmu bývalému klubu. Spomienky si vrátil aj Tomáš Surový, ktorý domácemu brankárovi Holtovi strelil dva góly a na jeden aj prihrával. Moskovský klub, v ktorého bráne stál Rastislav Sta?a, však rižskému Dinamu podľahol pomerom 3:5. Víťazný gól zaknihoval Redlihs, ktorý zaznamenal aj tri asistencie. Sta?u prekonali aj Warg, Ozolinš a Podzins. Galvins prkeonal Gaiduchenka, ktorý košického rodáka vystriedal v druhej tretine. Inak slovenský brankár zaznamenal 9 zákrokov.

Slováci v akcii:
Ľ. Bartečko (LEV)
R. Huna (LEV)
J. Mikúš (LEV)
L. Nagy (LEV)
P. Olvecký (LEV)
R. Špirko (LEV)
M. Štrbák (LEV)
V. Mihalik (LEV)
B. Mezei (LEV)
D. Gra?ák (DYN) 23:24, 1 strela
I. Baranka (SPA) 22:38, 3 strely
Š. Ružička (SPA) 20:07, 3 strely, 2 TM
M. Hossa (SPA) 20:21, 3 strely
J. Stumpel (SPA) 19:18
T. Surový (CSKA) 15:31, 2+1, 4 TM
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist