Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
22. 09. 2011 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Slováci pomohli Spartaku k víťazstvu

Vo štvrtok sa v Kontinentálnej hokejovej lige odohrali tri stretnutia, v ktorých sa predstavilo sedem Slovákov. Traja z nich bodovali. Boli to Hossa, Stümpel a Ružička, ktorí pomohli moskovskému Spartaku k výhre nad Jugrou.

Pätica slovenských rodákov sa predstavila v Aréne Jugra, v ktorej sa síce domáci klub ujal zásluhou Bardina vedenia 1:0, no nevydržalo dlho. O päť minút neskôr vyrovnal na 1:1 svojim tretím gólom v sezóne Štefan Ružička, ktorému na? nahrávali Marcel Hossa s Jozefom Stümpelom. Brankár Kasutin, ktorý čelil 31 strelám, už gól neinkasoval a potešili ho jeho spoluhráči z poľa, predovšetkým Piganovich, ktorý v 24. minúte strelil záverečný a víťazný gól zápasu.

Brankár Georgy Gelashvili zaznamenal 28 zákrokov, aby vychytal svoje prvé čisté konto sezóny a dopomohol Magnitogorsku k víťazstvu 4:0 nad Čechovom. Úvodný gól Metallurgu strelil Glazachev, na ktorého nadviazali Kaigorodov, Lisin a But. Všetci traja zaznamenali aj po asistencii. Peter Podhradský odohral 13 minút, počas ktorých ohrozil Daltona štyrmi strelami.

Z víťazstva sa tešil aj obranca Radoslav Suchý, ktorého Omsk zdolal pomerom 5:2 Čerepovec. Víťazný gól strelil v 50. minúte Kalinin, no tromi bodmi k výhre prispel Roman Červenka, ktorý strelil jeden gól a pridal k nemu aj dve asistencie. Suchý odohral 20 minút a zaknihoval jeden strelecký pokus.

Slováci v akcii:
R. Suchý (OMS) 20:03, 1 strela
P. Podhradský (MAG) 12:58, 4 strely, 2 TM
T. Starosta (JUG) 18:52
I. Baranka (SPA) 21:26, 2 strely, 4 TM
J. Stümpel (SPA) 19:24, 0+1
M. Hossa (SPA) 19:29, 0+1
Š. Ružička (SPA) 19:27, 1+0, 2 strely
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist