Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
27. 09. 2011 ⋅ Marek Kantorík Správy 0 komentárov

Jašin podpísal zmluvu CSKA

Útočník Alexej Jašin si po pätnástich rokoch opäť oblečie dres moskovského CSKA, s ktorým podpísal zmluvu do konca aktuálnej sezóny. Informovala o tom oficiálna stránka CSKA.

„Som veľmi rád, že som sa vrátil do veľkého hokeja. Teraz je pre m?a najdôležitejšie, aby som sa dostal do čo najlepšej fyzickej kondície. Necítim, že som v dobrej kondícii, takže nemôžem povedať, či nastúpim v piatok proti Spartaku,“ povedal Jašin po podpise zmluvy pre Sovietsky Sport.

Tridsaťsedemročný rodák zo Sverdlovska naposledy obliekal dres Petrohradu, v ktorom strávil uplynulé dva ročníky. V KHL nastupoval aj za Lokomotiv Jaroslavľ a doposiaľ má na svojom konte 164 štartov (54 gólov a 90 asistencií). V CSKA odohral štyri duely v sezóne 1995/96.

Za sebou má aj úspešnú kariéru v zámorskej NHL, v ktorej zaznamenal 781 kanadských bodov (337+444) v 850 stretnutiach. Obliekal iba dresy Ottawy, ktorá ho v roku 1992 draftovala z celkovej druhej pozície, a NY Islanders.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist