Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
27. 09. 2011 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Minsk vyhral v Petrohrade, Obšut asistoval

V troch utorkových zápasoch sa z víťazstiev radovali Čeľabinsk, Minsk a Atlant. Do hry zasiahli aj dvaja slovenskí hokejisti – obranca Jaroslav Obšut a útočník Branko Radivojevič.

Minsk prehrával v Petrohrade po dvoch tretinách 1:3, dvoma gólmi v tretej tretine však dokázal vyrovnať a napokon sa hráči bieloruského tímu tešili z víťazstva po samostatných nájazdoch. Autorom rozhodujúceho nájazdu bol Zbyněk Irgl, ktorý dal gól aj v normálnej hracej dobe. V akcii nechýbal obranca Jaroslav Obšut, ktorý odohral takmer 21 a pol minúty. Nazbieral jednu asistenciu a šesť streleckých pokusov.

Kablukov a Glukhov boli strelcami dvoch gólov Atlantu, ktorý v domácom prostredí vyhral nad Jekaterinburgom. Barulin, brankárska jednotka finalistu Gagarinovho pohára z minulého ročníka, chytil všetkých 27 striel. Útočník Branko Radivojevič nebodoval. Na ľadovej ploche strávil necelých 15 a pol minúty. V treťom dnešnom zápase zvíťazil Čeľabinsk nad Novgorodom 5:2. Popov pomohol k výhre dvoma gólmi.

Slováci v akcii:
J. Obšut (MIN) 21:21, 0+1, 6 striel
B. Radivojevič (ATL) 15:22, 2 strely
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist