Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
18. 10. 2011 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Poprad podľahol Ufe, Lašák vyhral, Cibák strelil gól

HC LEV Poprad absolvoval v utorok svoj ďalší zápas v KHL, tentokrát na ľade úradujúceho šampióna, Ufy. Napriek tomu, že slovenský tím v zápase viedol a podal sympatický výkon, napokon sa z výhry 6:5 tešili domáci hráči.

HC LEV podal proti Ufe veľmi dobrý výkon a v tretej tretine viedol už o dva góly, no napokon sa domácim podarilo aj s prispením rozhodcov stav zápasu otočiť. Salavat víťazstvom 6:5 ukončil svoju štvorzápasovú sériu bez víťazstva. Lev sa po prvý raz ujal vedenia v 11. Minúte, kedy sa presadil Juraj Mikuš. Druhá tretina bola atraktívnejšia a Ufa hrala aktívnejšie. Vyrovnať sa podarilo Zinovievovi, ktorý premenil trestné strieľanie po faule Mezeia v úvodnej minúte dvadsaťminútovky. Poprad si potom vypracoval dvojgólové vedenie, keď sa presadili Bartečko a Nagy. Svitov ešte pred prestávkou znížil na rozdiel jediného gólu. Saprykin v úvode tretej časti vyrovnal, no Nedorost a Nagy poslali hosťov do vedenia 5:3. Potom aj s pomocou mužov v pruhovaných dresov strelil dva góly Radulov a víťazný pridal Saprykin v 56. minúte. Slovenský tím sa snažil vyrovnať, no nepodarilo sa mu to ani v hre bez brankára. Jan Laco zaznamenal 34 zákrokov.

Chabarovsk potvrdil svoju povesť dominantného tímu aktuálnej sezóny a zdolal Omsk pomerom 3:1. K víťazstvu prispel 21 zákrokmi aj Ján Lašák, ktorý v niektorých momentoch držal Amur nad vodou. Tomu nevyšla prvé tretina, v ktorej sa herne trápil. Jeho prvý gól prišiel v druhej dvadsaťminútovke z hokejky Vranu, ktorému nahrával na gól autor víťazného presného zásahu, Jakub Petružalek. Tretí gól strelil Kopeikin. Lašáka prekonal len Roman Červenka.

Martin Cibák sa presadil strelecky, aby poslal Niižnekamsk v prvej tretine do dvojgólového vedenia, no Minsku sa podarilo v priebehu druhej tretiny vyrovnať stav stretnutia. O víťazovi napokon rozhodli samostatné nájazdy, v ktorých ten víťazný premenil Platt z bieloruského tímu, ktorý svojho súpera prestrieľa pomerom 43:26.

Šuplerovci boli aktívnejším tímom, no nedokázali to v Kazani zúročiť na víťazstvo. Rastislav Sta?a inkasoval dva góly z 27 striel, no rozhodujúci bol nechytený samostatný nájazd Immonena. Ten rozhodol o triumfe AK Bars 3:2. Tomáš Surový nebodoval.

Slováci v akcii:
J. Lašák (CHA) 21/22
J. Laco (LEV) 34/40
Ľ. Bartečko (LEV) 20:07, 1+0, 4 strely
R. Huna (LEV) 12:09
B. Mezei (LEV) 22:45, 4 TM
V. Mihalik (LEV) 19:22
J. Mikuš (LEV) 16:25, 1+0, 2 strely
L. Nagy (LEV) 19:42, 2+1, 6 striel
R. Špirko (LEV) 14:55, 1 strela
M. Cibák (NIŽ) 20:00, 1+0, 4 strely
J. Obšut (MIN) 21:28, 3 strely
P. Podhradský (MIN) 19:51, 5 striel
R. Sta?a (CSKA) 25/27
T. Surový(CSKA) 13:29, 4 strely
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist