Vyhľadávanie
Správy

Kto uspeje v treťom finálovom zápase?

Autor: Marek Kantorík  /   22. apríla 2014

Finále Kontinentálnej hokejovej ligy sa po dvoch stretnutiach v Magnitogorsku presunie do Prahy, kde sa odohrajú zápasy s poradovými číslami tri a štyri. Najbližší je na programe už dnes.

V úvodnom dueli finálovej série zvíťazil Lev pomerne hladko 3:0, a to najmä vďaka skvelému výkonu brankára Petriho Vehanena. Domáci Magnitogorsk v druhom stretnutí zaváhanie napravil a české mužstvo zdolal pomerom 4:1.

Pražania odohrali v tohtoročnom play-off osem domácich zápasov, z toho jeden v bratislavskej Slovnaft Aréne proti Donbassu Doneck. A práve v ?om zaznamenali jedinú prehru. Magnitogorsk nastúpil na súperovom klzisku šesťkrát – dvakrát vyhral v riadnej hracej dobe, dvakrát rozhodol o svojom víťazstve v predĺžení a dvakrát ťahal za kratší koniec.

Článok pokračuje pod reklamou


Tretí súboj sľubuje opäť zaujímavý hokej so skvelou atmosférou v hľadisku. V pražskej O2 Aréne by malo Levov povzbudzovať viac ako 15-tisíc divákov.

Kto podľa vás zvíťazí v treťom dueli, ktorý sa odohrá od 19:00 a odvysielajú ho Sport 1 a Sport 2, a ujme sa vedenia v sérii?


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist