Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Országh po trénerskom debute: Je to väčšia zodpovednosť

Autor: Marek Kantorík  /   21. septembra 2014

Doterajší asistent trénera Slovana Bratislava Vladimír Országh absolvoval vo včerajšom stretnutí s CSKA Moskva premiéru na pozícii hlavného kouča v KHL. Slovan prehral 1:4.

„Je to úplne niečo iné, zodpovednosť je oveľa väčšia. Na starosti máte viac povinností ako asistent. Veľké zmeny som robiť nemohol, nebol na to priestor, keďže som mal k dispozícii iba jeden de?,“ uviedol podľa oficiálnej stránky Slovana tridsaťšesťročný niekdajší útočník.

Rodák z Banskej Bystrice si pochvaľoval spoluprácu s Rostislavom Čadom, ktorý vo štvrtok rezignoval z postu hlavného kouča. Jedným z kandidátov na nového kormidelníka je aj ďalší český odborník Miloš ?íha. Ten slovedoval zápas zo skyboxu spolu s generálnym manažérom Slovana Marošom Krajčim.

„Miloš ?íha je skúsený tréner, ktorý už niečo dosiahol v Slovane a má veľmi dobré meno v KHL. Na Rosťa Čadu nemôžem povedať nič zlé, spolupráca s ním mi dala veľa do ďalšej trénerskej kariéry,“ dodal majster sveta z roku 2002.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist