Vyhľadávanie
Správy

Armádne kluby ukazujú svoju silu, Záhreb stále na dne

22. septembra 2014

Ani po ďalšom týždni nezostali pomery sily v KHL nezmenené. Síce na úplnom vrchole a úplnom dne sa nič nezmenilo, no k najsilnejším sa pridružili CSKA Moskva a Sibir Novosibirsk, kým k tým najslabším sa pridal tím Lada Togliatti.

Na čele rebríčka sily zostáva naďalej Petrohrad, ktorý v úvodných siedmich zápasoch stále nepocítil chuť prehry. Magnitogorsk síce po zaváhaní so Slovanom len vyhrával, no v rebríčku napriek tomu klesol o jednu pozíciu nižšie. Predbehlo ho moskovské CSKA, ktoré sa prvýkrát dostalo do prvej päťky a hneď obsadilo druhé miesto.

Svoju pozíciu z minulého vydania obhájil fínsky Jokerit, ktorý je štvrtým tímom v poradí. Z rebríčka najsilnejších vypadli Avangard Omská oblasť a Barys Astana. Kazašský tím na piatej pozícii nahradil Sibir Novosibirsk, ktorý minulý týžde? porazil Astanu i Ufu, aby zaknihoval štvrtú výhru v úvodných piatich zápasoch.

Článok pokračuje pod reklamou


Rebríček sily k 22.9.2014:
HOT
P.
Zmena
Tím
1.
=
Petrohrad
2.
?
CSKA
3.
?
Magnitogorsk
4.
=
Jokerit
5.
?
Novosibirsk


Z posledných troch priečok posledného rebríčka vypadol Vladivostok, ktorý sa konečne chytil a po sérii ťažkých zápasov ukázal svoj potenciál dvoma víťazstvami nad Astanou. Jeho miesto nahradil Jekaterinburg, ktorý po šiestej prehre v rade klesol v rebríčku o jednu pozíciu.

Medzi tri najslabšie tímy sa dostal tím Lada Togliatti, ktorý týžde? zakončil nevydareným zápasom proti najslabšiemu tímu súťaže, ktorým naďalej zostáva Medveščak Záhreb. Ten v rebríčku najslabších tímov figuruje od začiatku sezóny a druhýkrát v rade je úplne na dne.

Rebríček sily k 22.9.2014:
COLD
P.
Zmena
Tím
26.
?
Togliatti
27.
?
Jekaterinburg
28.
=
Záhreb



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist