Vyhľadávanie
Sumáre

Slovan vyhral v Záhrebe vďaka hetriku Nagya

26. septembra 2014

Slovan a Medveščak sa stretli po dvoch d?och opäť. Odvetný súboj sa hral v Záhrebe, kde vlani „belasí“ uspeli. Podarilo sa im to aj v piatok, kedy vďaka hetriku Ladislava Nagya ukončili sériu piatich prehier.

Medveščak – Slovan 1:3 (0:1, 0:0, 1:2)

V prvej tretine bolo vidno, že ide o odvetné stretnutie tímov. Nervozita bola poznateľná, keďže Medveščak chcel opäť vyhrať a Slovan mu to chcel, samozrejme, znemožniť. Začalo sa mu to dariť skoro, keď už po piatich minútach hry neskóroval nikto iný, ako Ladislav Nagy. Už zakrátko mohol vyrovnať domáci Thomas, ale netrafil prázdnú bránu. V závere mali oba tímy šance na skórovanie, ale stav sa už nemenil.

Highlighty z prvej tretiny:


Článok pokračuje pod reklamou


V druhej tretine bol bratislavský tím väčšinou aktívnejší a dokonca si vytvoril aj niekoľko príležitostí. Keď však aj zaváhala obrana domácich, mohla sa spoľahnúť na Brusta, ktorý gól neinkasoval. Pár zákrokov vytiahol aj Janus, ktorý zneškodnil šancu Heddena a odolal aj záverečnému tlaku pred prestávkou. Skóre sa tak po druhej dvadsaťminútovke nemenilo.

Highlighty z druhej tretiny:


V úvode tretej tretiny sa podarilo domácim vyrovnať, keď Janusa prekonal aktívny Thomas. Potom prišiel nepekný zákrok na Nagya v podaní Hutchinsona, ktorý svoj tím oslabil na päť minút. Počas tejto presilovky udrela samotná obeť zákroku a nakoniec sa z toho vykľul víťazný gól. Nagy svoj vynikajúci výkon podčiarkol ešte gólom do prázdnej brány. Hetrik skompletizoval tri sekundy pred koncom zápasu.

Highlighty z tretej tretiny:



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist