Vyhľadávanie
Sumáre

Švarný asistoval, Sloboda vyhral

Autor: Marián Masaryk  /   18. októbra 2014

V troch sobotných zápasoch okrem duelu Slovana s Traktorom vyhrali Záhreb, Nižnekamsk a Togliatti. Ivan Švarný asistoval, Karol Sloboda sa tešil z výhry.

Nižnekamsk ukončil sériu prehier, Švarný asistoval

Stapleton strelil víťazný gól na konci tretej minúty predĺženia, aby Neftechimik zdolal na domácom ľade Dinamo Minsk 5:4 a ukončil sériu šiestich prehier. Na listine strelcov ho doplnili Koroľuk, Rybin a dvojgólový Chochriakov. Sudnicin podal skvelý výkon, keď zastavil 43 striel. Bola medzi nimi aj jedna z hokejky obrancu Ivana Švarného, ktorý odohral takmer 21 minút so ziskom prvej asistencie v sezóne. Z jeho spoluhráčov skórovali Szczechura, Ellison a dvakrát Linglet. Michalkov čelil 31 strelám. Zverenci Ľubomíra Pokoviča prehrali druhý zápas v rade.

Nikitenko doviedol Ladu k výhre nad Atlantom

Nikitenko najskôr v 56. minúte vynútil predĺženie a v samostatných nájazdoch potom rozhodol o domácom triumfe Lady nad Atlantom, Moskovská oblasť pomerom 2:1. Ježov k nej prispel 35 zákrokmi. Prekonal ho len Černov, kým Engren kryl 30 striel. Toho dvomi strelami ohrozil aj obranca Karol Sloboda, ktorý odkorčuľoval viac ako 23 minút. Kým Lada zareagovala na predošlú prehru, Atlant ukončil sériu dvoch výhier.

Medveščak vyhral druhý zápas v sérii

Thomas skóroval v predposlednej minúte predĺženia, aby rozhodol o víťazstve Záhrebu na ľade Jugry 2:1, ktoré bolo pre chorvátsky tím druhým v sérii. V riadnej hracej dobe otvoril skóre duelu Anderson, o vyrovnanie sa postaral Magogin. Brust zastavil 30 z 31 striel súpera, Goriačevskich urobil 28 zákrokov. Jugra prehrala piaty z posledných šiestich súbojov.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist