Vyhľadávanie
Správy

Po chudobnom víkende nás čaká deväť zápasov

27. októbra 2014

Cez víkend sa v KHL odohrali len dva zápasy – v sobotu jeden, v nedeľu druhý. V pondelok si všetko vynahradíme bohatším programom – od 14:00 nášho času sa postupne odohrá deväť zápasov.

V prvom zápase si zmerajú sily Avangard a Traktor, ktorí sa pred mesiacom stretli v Čeľabinsku. V ?om vyhral tím z Omska. Od tretej sa odohrajú dva zápasy. Ufa privíta Nižnekamsk a slovenské zastúpenie by sme mali mať v stretnutí Astany s Jugrou. Za domácich by mal chytať Ján Laco.

Zvyšných šesť zápasov štartuje o 17:30 nášho času. Z pohľadu Slovákov budú zaujímavé zápasy medzi Minskom a Chabarovskom, respektíve moskovským Dynamom a Rigou. Pozornosť však púta aj súboj Kazane s Magnitogorskom.

Článok pokračuje pod reklamou


Atlant bude hostiť Admiral a bude zaujímavé aj sledovať, či Petrohrad dokáže vyhrať ďalší zápas na ľade Jaroslavľu. V poslednom zápase sa stretnú Viťaz s Jokeritom. Prvý vzájomný duel vyhral ruský tím, ktorý má, navyše, pomerne solídnu formu.

Dnešné zápasy:
Avangard Omská oblasť - Traktor Čeľabinsk
Barys Astana - Jugra Chanty-Mansijsk
Salavat Julajev Ufa - Neftechimik Nižnekamsk
Ak Bars Kaza? - Metallurg Magnitogorsk
Viťaz Moskovská oblasť - Jokerit Helsinki
Lokomotiv Jaroslavľ - SKA Petrohrad
Atlant Moskovská oblasť - Admiral Vladivostok
Dinamo Moskva - Dinamo Riga
Dinamo Minsk - Amur Chabarovsk



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist