Vyhľadávanie
Sumáre

Slovan podľahol Jokeritu 1:2

16. novembra 2014

Bratislavský Slovan v nedeľu podľahol Jokeritu Helsinki 1:2. Jediný gól slovenského tímu strelil Ladislav Nagy.

Jokerit – Slovan 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)

V prvej tretine sme videli rýchly a zaujímavý hokej, ale góly mu chýbali. Bezgólový stav však nemusel dlho platiť, keď už v siedmej minúte pohrozil domáci Rita. Dokonca prekonal aj Backlunda, no puk trafil len hornú tyčku. Aj vo zvyšku tretiny mali viac striel hráči Jokeritu, ktorý mali miernu prevahu.

V úvode druhej tretiny si Slovan zahral dve presilovky, ale na gól ich nevyužil. V 28. minúte sa do šance dostal Ružička a ani z následnej skrumáže gól nepadol. Domácim sa ho podarilo streliť v strede zápasu. Skóre otvoril Petr Koukal a na 2:0 zvýšil Mäki minútu pred koncom dvadsaťminútovky.

V tretej tretine sa hostia snažili urobiť niečo s výsledkom a hrali aktívnejšie. Pri vylúčení Koukala prišla prvá príležitosť na kontaktný gól a nakoniec bola zúročená, keď Ladislava Nagy tečoval strelu Michala Sersena. Domáci v nasledujúcich minútach dobre bránili a „belasých“ nepúšťali do šancí. Navyše, rozhodnúť mohol Omark, ale v 55. minúte trafil len brvno. Nakoniec sa už stav nemenil a domáci vyhrali zaslúžene.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist