Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan dnes čaká predposledný duel na tripe

18. novembra 2014

Klub Slovan Bratislava absolvuje v utorok od 17:30 nášho času svoj druhý zápas na aktuálnom trojzápasovom tripe. Sily si tentokrát zmeria s tímom Atlant Moskovská oblasť.

„Belasí“ sa pokúsia zareagovať na nevydarený začiatok tripu. V nedeľu hrali na ľade Jokeritu, ktorému podľahli 1:2. Bola to už ich štvrtá prehra v rade a šiesta z posledných siedmich zápasov.

Atlant má za sebou trip, ktorý zakončil prehrou 1:4 v Záhrebe. Predošlé dva zápasy ale vyhral a pred utorkovým stretnutím mal štyri dni na oddych. Doma sa mu navyše v tomto ročníku darí lepšie ako vonku.

Článok pokračuje pod reklamou


Slovanu sa zase darí lepšie vonku, čo môže byť predpokladom zaujímavého stretnutia. Domáci pritom budú mať motiváciu poraziť zverencov Petriho Matikainena, pretože ich ešte nikdy nezdolali.

Bratislavský tím vyhral všetky štyri vzájomné zápasy, pričom v Mytišči ani raz nekapituloval. Stávkové kancelárie však tentokrát favorizujú ruský klub a v podstate právom. „Belasí“ majú ale tiež motiváciu navyše – chcú sa vrátiť na víťaznú koľaj.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava:
Backlund (Janus) - Sersen, V. Mihálik, J. Brejčák, Baranka, Štajnoch, Sigalet, Luža - L. Nagy, Tičar, Jeglič - Netík, V. Nedorost, Š. Ružička - Bartovič, Surový, Vondrka - T. Rachůnek, Bliž?ák, Lunter

Zdroj: hcslovan.sk


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist