Vyhľadávanie
Sumáre

Laco prehral, Magnitogorsk ukončil sériu prehier

18. novembra 2014

V piatich utorkových zápasoch okrem duelu Slovana s Atlantom sa z výhier tešili Magnitogorsk, Jekaterinburg, Novosibirsk, Ufa a Nižný Novgorod. Ján Laco prehral.

Laco inkasoval v Ufe štyri góly

Ján Laco čelil 35 strelám, ale len 31 zneškodnil. Jeho spoluhráči strelili len tri góly, a tak Astana prehrala druhý zápas v rade. Tentokrát neuspala na ľade Ufy, ktorá vyhrala 5:3 a ukončila svoju sériu dvoch prehier. Laca prekonali Tolpeko, Kolcov, Makarov a Kaigorodov. Hartikainen pridal gól do prázdnej brány a Sochackij zneškodnil 28 striel. Recept na neho našli Lundin a dvakrát Dawes.

Magnitogorsk ukončil sériu prehier

Kovář zaznamenal gól a asistenciu, Pečurskij zastavil 29 striel a Magnitogorsk porazil Vladivostok 4:2, aby ukončil trojzápasovú sériu prehier. K triumfu prispeli gólmi aj Platonov, Biriukov a Osala. Z domáceho mužstva, ktoré prehralo tretí duel v rade, skórovali Kuzmin a Lisin. Proskuriakov čelil 32 strelám.

Článok pokračuje pod reklamou


Jekaterinburg otočil zápas proti Novokuznecku

Jekaterinburg prehrával 0:1 i 1:3, ale nakoniec porazil Novokuzneck pomerom 4:3. O výhre rozhodol v 58. minúte Bumagin, ktorý nadviazal na góly Lepista, Bruleho a Jegina. Kovář urobil 16 zákrokov a puk vyťahoval z brány po góloch Sentiurina, Belochvostova a Komarického. Domáci Chakimov zastavil 32 striel.

Koskirantov hetrik doviedol Sibir k výhre nad Kaza?ou

Sibir a Ak Bars ťahali víťazné série a teraz sa jedna musela skončiť. Novosibirsk oplatil Kazani septembrovú prehru a zdolal ju hladko 6:1, aby vyhral siedmy duel v rade. Hrdinom bol Koskiranta, ktorý zaknihoval svoj prvý hetrik v KHL. Strelecky sa presadili aj Sannikov, Monia a Kugryšev, ktorý zaznamenal aj dve asistencie. Koskinena z 32 striel prekonal len Tkačiov. Mimochodom, Sibir vyhral v marci tohto roka nad Ak Bars dokonca pomerom 7:1.

Nižný Novgorod ukončil víťaznú sériu Podoľska

Wolski, Krasnoslobodcev, Salminen a Potapov strelili góly Torpeda, ktoré doma zdolalo Viťaz 4:1. Kasutin prispel k druhej výhre v sérii 21 zákrokmi a prekonal ho len Makejev. Lisutin kryl 33 striel, no nezabránil ukončeniu série dvoch triumfov Viťazu. ?


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist