Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Ružičkov prvý gól v belasom drese priniesol výhru + video

19. novembra 2014

Slovenský útočník Štefan Ružička odohral v utorok svoj tretí zápas v drese Slovana Bratislava. Konečne sa dočkal aj prvého gólu, ktorý prišiel v ten pravý okamih. Nakoniec ním rozhodol o výhre 2:1 nad Atlantom.

Skúsený nitriansky odchovanec využil presilovú hru v 45. minúte jednoduchou strelou od modrej, aby pomohol ukončiť štvorzápasovú sériu „belasých“ bez víťazstva. Okrem toho ukončil aj svoje čakanie na gól v základnej časti KHL, ktoré trvalo desať duelov od 18. januára.

„Nemali sme v zápase príliš veľa streleckých príležitostí, ale podarilo sa nám dať rýchly prvý gól, čo bolo, samozrejme, veľké plus pre ďalší vývoj. Snažili sme sa čo najdlhšie neinkasovať a počkali sme si na našu presilovku, z ktorej padol aj ten môj víťazný gól. Musím pochváliť aj našu hru v oslabeniach, chalani v nich predviedli super robotu a brankár vychytal niekoľko vyložených šancí,“ povedal Ružička pre oficiálnu stránku tímu.





Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist