Vyhľadávanie
Správy

Beaudoin posilní Medveščak, Owuya ostáva, Trotter končí

Autor: Marek Kantorík  /   18. decembra 2014

Útočník Eric Beaudoin bude vo svojej kariére pokračovať v tíme Medveščak Záhreb. Informovala o tom oficiálna stránka chorvátskeho klubu.

Tridsaťštyriročný Kanaďan odohral posledný súťažný zápas v minulom ročníku za švajčiarsky Biel. V 24 dueloch NLA získal 18 bodov (10+8). Predchádzajúcu sezónu začal v nemeckom Straubingu, ale po desiatich zápasoch sa presunul do Švajčiarska.

„Beaudoin prichádza do Medveščaku do konca aktuálneho ročníka. Ak sa počas tohto obdobia osvedčí, klub si na jeho služby uplatní opciu. Eric hral dvakrát na Spenglerovom pohári pod vedením súčasného kouča Sheddena. V posledných rokoch zaznamenal veľmi dobrý vývoj vo Švajčiarsku. Môže hrať na oboch stranách klziska, má strelecký čuch. Verím, že nám pomôže na Spenglerovom pohári i vo zvyšku sezóny,“ cituje web Medveščaku slová športového riaditeľa Aarona Foxa.

Článok pokračuje pod reklamou


Owuya zostáva, Trotter skončil

Medveščak tiež informoval, že brankár Mark Owuya, ktorý mal doteraz skúšobný kontrakt, zostane v Záhrebe do konca ročníka. Ak bude vedenie mužstva spokojné s jeho výkonmi, je možné, že bude dres Medveščaku obliekať aj v sezóne 2015/16.

Po príchode Beaudoina neostalo v kádri miesto pre útočníka Brocka Trottera. Ten odohral 16 duelov, v ktorých nazbieral šesť kanadských bodov.

„S príchodom Beaudoina sme sa rozhodli ukončiť spoluprácu s Trotterom. V kariére bude pokračovať v inom mužstve KHL,“ povedal Fox.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist