Vyhľadávanie
Správy

Tipsport extraliga: Godla vychytal shutout

Autor: Marek Kantorík  /   24. januára 2015

Slovenská najvyššia hokejová súťaž Tipsport extraliga mala v piatok na programe zápasy 43. kola.

Godla vychytal shutout

Brankár Piešťan Denis Godla podal výborný výkon a chytil všetkých 39 striel hráčov Žiliny. Piešťany aj vďaka nemu vyhrali v dôležitom súboji o ôsme miesto 3:0. Víťazný gól strelil Klempa, strelecky sa presadili aj Rapáč s Pašekom. Godla nedostal gól prvýkrát v aktuálnej sezóne.

Hossa i Handzuš dvojbodoví

Útočník Marcel Hossa najskôr asistoval a potom strelil gól, ktorým rozhodol o výhre Trenčína nad Nitrou v pomere 3:2. Dukla bodovala vo štvrtom z posledných piatich stretnutí.

Článok pokračuje pod reklamou


Banská Bystrica strelila tri góly v úvodných 13 minútach a nakoniec zdolala Skalicu 5:0. Z domácich hráčov sa najviac darilo Handlovskému s Michalom Handzušom. Obaja strelili gól a pridali asistenciu.

Košice zdolali Poprad, Zvolen uspel v Martine

Majstrovské Košice ukončili sériu troch prehier, keď doma porazili Poprad 3:1. Na víťazstve sa najvýraznejšie podieľali skúsení hráči - Martin Štrbák, Jiří Bicek a Richard Jenčík. Všetci menovaní zaznamenali po jednom presnom zásahu. Víťaznú premiéru na lavičke Košíc zažil Peter Oremus.

Zaujímavý duel videli diváci v Martine. Hosťujúci Zvolen vyhrával v 55. minúte 2:0, domáci však vyrovnali na 2:2. Keď už sa oba tímy pripravovali na predĺženie, o výhre Zvolena rozhodol pol minúty pred koncom druhým gólom Brabenec.

Výsledky 43. kola:
Banská Bystrica - Skalica 5:0
Košice - Poprad 3:1
Martin - Zvolen 2:3
Trenčín - Nitra 3:2
Piešťany - Žilina 3:0


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist