Vyhľadávanie
Sumáre

Ufa ukončila víťaznú sériu Petrohradu

Autor: Marián Masaryk  /   26. januára 2015

V pondelok sa v KHL odohrali len dva zápasy. V prvom Ufa zvíťazila nad Petrohradom a prerušila jeho sériu ôsmich výhier. V druhom Nižnekamsk zdolal Čeľabinsk a predĺžil mu sériu prehier.

Petrohrad zaváhal v Ufe a prišiel o víťaznú sériu

Druhý najlepší tím Západnej konferencie i celej súťaže, Petrohrad, zavítal na ľad piateho tímu Východu. Ufa strelila v každej tretine jeden gól a Sochackij predviedol 28 zákrokov, aby favorizované SKA prehralo na jej ľade 1:3. Jediný gól najbohatšieho klubu ligy vsietil Kalinin, ktorý v úvode tretej tretiny znižoval na 1:2. Koskinena však z 32 striel prekonali Tolpeko, Pihlström a Mereskin. Salavat Julajev tak pretrhol osemzápasovú víťaznú sériu Petrohradu a zaznamenal svoje druhé víťazstvo v rade.

Traktor prehral v Nižnekamsku a predĺžil si sériu prehier

Milovzorov strelil dva góly a na jeden prihral, Kulikov zaznamenal zvyšné dva presné zásahy (vrátane víťazného) a Nižnekamsk zdolal na domácom ľade Čeľabinsk 4:2. Alševskij dvakrát asistoval a Sudnicin prispel k výhre 31 zákrokmi. Prekonali ho dvojbodoví Glinkin s Pestunovom v presilových hrách. Popov prihral na oba góly a Garnett kryl tiež 31 striel. Traktor však prehral tretí zápas v sérii. Neftechimik zaknihoval piatu výhru z ostatných šiestich duelov.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist