Vyhľadávanie
Sumáre

Miklík asistoval pri výhre Amuru

27. januára 2015

V utorok sa v Kontinentálnej hokejovej lige odohrali len dva zápasy. Z víťazstiev sa v nich tešili Chabarovsk a Novosibirsk. Do bodovania sa zapísal aj jeden Slovák - Michel Miklík.

Chabarovsk ukázal, že v našom rebríčku sily je zaslúžene pred Novokuzneckom. Práve na ľade Metallurgu uspel 4:2, aby vyhral druhý duel v rade. Amur naštartovalo premenené trestné strieľanie Fisenka, po ktorom skórovali aj Tarasov, Lugin a Krysanov. Pečurskij prispel k triumfu 22 zákrokmi a slovenský útočník Michel Miklík asistenciou. Z výhry sa tešili aj Rastislav Špirko a Marcel Haščák, ktorí nebodovali. O góly domáceho tímu sa postarali počas presiloviek Plotnikov a Stoa. Gólmani Novokuznecku čelili 28 strelám. Haščák ich ohrozil dvakrát. Zo Slovákov bol vyťažovaný najmenej - odohral 10 minút. Miklík odohral 15 a štvrť minúty, Špirko po návrate do akcie takmer 16 a pol.

V druhom zápase padli góly až v tretej tretine. Monia a Kopeikin dostali Novosibirsk do dvojgólového vedenia, ktoré napokon stačilo na výhru 2:1 nad Vladivostokom. Jediný gól Admiralu zaknihoval Bergfors. Jeho tím bol aktívnejší. Na bránu Saláka vyslal 30 striel, kým Nalimov čelil 27 streleckým pokusom.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist