Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan nastúpi proti Petrohradu s Backlundom v bráne

Autor: Marián Masaryk  /   22. februára 2015

Slovan Bratislava čaká v nedeľu predposledný zápas aktuálnej sezóny KHL. Od 17:00 privíta v Slovnaft Aréne tím SKA Petrohrad, proti ktorému zaznamenal svoje posledné víťazstvo.

„Belasí" majú za sebou katastrofálny sedemzápasový trip, na ktorom vyhrali len prvý duel, a to práve na ľade SKA (2:1 SN). Prehrali aj prvý z troch záverečných domácich zápasov, keď v stredu podľahli Rige 3:4.

Petrohrad, druhý najlepší tím súťaže, je na tom podstatne lepšie. V piatok síce ukončil v Mytišči trojzápasovú víťaznú sériu, no postup do play-off si už dávno zaistil.

Článok pokračuje pod reklamou


Naopak, jediný slovenský zástupca v KHL ukončí sezónu na poslednom mieste Západnej konferencie. Momentálne je tiež druhým najslabším tímom v lige na domácom ľade. V Slovnaft Aréne nevyhral od 15. decembra, pričom v 28 dueloch nazbieral len 27 bodov.

Z doterajších siedmich vzájomných súbojov vyhral Slovan len dva - ten úplne prvý ešte pred dvomi rokmi a posledný, 28. januára. V tomto ročníku sa stretli trikrát. Naposledy SKA vyhralo v Bratislave 6:1. Podarí sa Slovanu vyrovnať tohtosezónnu bilanciu?

Zostava Slovana proti Petrohradu:
Backlund (Godla) - Sersen, Baranka, J. Brejčák, Barker, V. Mihálik - Jeglič, Tičar, L. Nagy - L. Hudáček, Murley, Bartovič - Netík, A. Šťastný, Dominik Rehák


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist