Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Posledný zápas. Slovan hostí Jokerit

24. februára 2015

Posledný zápas v KHL alebo len v tejto sezóne? Bez ohľadu na to sa v ?om Slovanisti posnažia potešiť svojich fanúšikov víťazstvom. Od 19:00 bude ich súperom fínsky Jokerit.

Slovan výhrou už nenapraví prepadák, ktorý zažil v tejto sezóne, ale aspo? čiastočne si môže udobriť priaznivcov ďalšou výhrou nad favoritom. Pred dvoma d?ami porazil Petrohrad, aby ukončil sedemzápasovú sériu prehier.

„Belasí“ by v prípade výhry zaknihovali len svoj 21. triumf v sezóne a už nezmenia nič ani na tom, že skončia na dne Západnej konferencie. Jokerit má play-off isté, ale ešte stále má šancu posunúť sa v tabuľke o jednu priečku vyššie. Motivácia mu tak chýbať nebude.

Vo vzájomných súbojoch dopadol lepšie fínsky tím. Zo štyroch zápasov vyhral tri a raz uspel aj v Bratislave. Naposledy, koncom januára, vyhral na domácom ľade hladko 4:0. Posledný zápas Slovana v sezóne odvysiela aj televízia Sport 2.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist