Vyhľadávanie
Správy

Radulov, Nilsson a Belov hviezdami finále konferencií

Autor: Marián Masaryk  /   10. apríla 2015

Špeciálna komisia KHL zverejnila mená štyroch najlepších hráčov konferenčných finále tejto sezóny. Stali sa nimi Alex Radulov, Anders Nilsson, Anton Belov a Ivan Vereščagin.

Najlepším útočníkom bol Alexander Radulov z CSKA Moskva, ktorý je momentálne lídrom kanadského bodovania play-off s 21 bodmi. V sedemzápasovej sérii s Petrohradom strelil štyri góly a pridal sedem asistencií. Moskovský klub však vypadol aj napriek vedeniu v sérii 3:0 na zápasy.

Z brankárov podával najlepšie výkony Anders Nilsson z Ak Bars Kaza?. Švédsky gólman prispel k vyradeniu Novosibirska v piatich zápasoch troma čistými kontami. Celkovo zaznamenal 97,54% úspešnosť zákrokov a priemer 0,58 inkasovaného gólu na zápas. Vo všetkých troch štatistikách je najlepším v tohtoročnom play-off.

Článok pokračuje pod reklamou


Spomedzi obrancov vynikol Anton Belov, ktorý pomohol Petrohradu vyradiť CSKA Moskva. V siedmom zápase prihrával na víťazný gól, ktorý poslal SKA do finále. V celej sérii nazbieral štyri asistencie a dva plusové body.

Za najlepšieho nováčika bol zvolený Ivan Vereščagin zo Sibiru Novosibirsk, ktorý v sérii s Kaza?ou nebodoval. Dvadsaťročný obranca však v každom z piatich zápasov priemerne odohral 11 minút a 41 sekúnd.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist