Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Trápili sme sa, ale z výhry sa teším, povedal ?íha + video

01. septembra 2016

Po pondelkovom zápase bol tréner Slovana Miloš ?íha spokojný s výkonom svojich zverencov. Po stredajšom stretnutí ho najviac tešil plný bodový zisk. S výkonom až taký spokojný nebol.

Slovan na rozdiel od výhry nad Nižným Novgorodom v zápase proti Soči vyhrával po prvej tretine 2:0 a dlho si udržiaval dvojgólové vedenie. Nakoniec vyhral 3:1, no bolo to najmä zásluhou brankára Barryho Brusta, ktorý predviedol 38 zákrokov.

„Z našej strany to nebol taký dobrý zápas ako v pondelok proti Nižnému Novgorodu. Strelili sme dva góly, ale potom sme sa až do konca trápili. Našťastie, veľmi dobre zachytal Barry Brust. Mám veľkú radosť z troch bodov,“ povedal ?íha po zápase.

Článok pokračuje pod reklamou


Nepremenené šance mrzeli trénera hostí, ktorého tím inkasoval dva kľúčové góly počas vylúčení svojich hráčov. V oboch prípadoch sa tak stalo až ku koncu presiloviek Slovana. Od druhej tretiny malo Soči streleckú prevahu 32:9.

„Žiaľ, v prvej tretine sme inkasovali dva góly v oslabení, v ktorom sme nehrali veľmi dobre. Dobre sme bránili pri oslabení o dvoch hráčov, ale keď sme boli vo štvorici, už to neplatilo. V druhej a tretej tretine sme sa dostali do veľkého počtu príležitostí, ale nepodarilo sa nám ich premie?ať,“ dodal kormidelník Soči, Viačeslav Bucajev.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist