Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Meszároš dnes povedie Slovan proti bývalému tímu

13. septembra 2016

Bratislavský Slovan čaká pred návratom domov ešte jedna zástavka na aktuálnom tripe. Dnes od 14:30 sa predstaví na ľade Novosibirska, v drese ktorého vlani hrával slovenský obranca Andrej Meszároš.

„Belasí“ do zápasu vstúpia s o čosi lepšou náladou ako pred dvoma d?ami, keďže sa im na ľade silného Omska podarilo ukončiť dvojzápasové sériu prehier a zaknihovať prvú víťazstvo u súpera v tejto sezóne.

Zápas v Novosibirsku by nemal byť ľahký, pretože aj v tomto prípade je za jeho favorita považovaný domáci celok. Sibir má za sebou dve pomerne hladké výhry nad Záhrebom a Jugrou, pričom doma vyhral štyri zápasy po sebe s presvedčivým skóre 20:7.

Článok pokračuje pod reklamou


„Doma hrajú veľmi dobre, určite treba od začiatku počítať s tým, že na nás vyletia. Musíme hrať zodpovedne, splniť taktické pokyny, ktoré si povieme pred zápasom. Potom môžeme byť opäť úspešní,“ povedal pre klubovú stránku Meszároš, ktorý odohral za Novosibirsk 28 zápasov so ziskom šiestich gólov a troch asistencií.

Sibir bol úspešný aj vo vzájomných zápasoch z ostatných dvoch sezón. Vyhral štyri zo štyroch. To však platilo aj o Avangarde, ktorý v pondelok so Slovanom prehral 3:4. Aj z tohto zápasu vysiela priamy prenos Sport 2.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist