Vyhľadávanie
Slováci v KHL

?íha: Prehra v Ufe je krutá, vylúčenia nás stáli zápas

Autor: Marián Masaryk  /   23. septembra 2016

Slovan Bratislava prehral vo štvrtok už siedmy zápas z 11 v tejto sezóne a klesol v tabuľke Západnej konferencie na 12. miesto. Na ľade Ufy len dohá?al náskok súpera, aby mu nakoniec podľahol 3:6.

Jediný slovenský tím v KHL nie prvý raz v ročníku doplatil na množstvo vylúčení. Deväť dvojminútových trestov, takmer celá tretina v oslabení, je príliš veľa. Domáci tri z nich premenili na góly, vrátane víťazného. Podľa českého trénera Slovan herne nezaostával za Ufou, ale opäť zlyhával v koncovke a najmä pykal za nedisciplinovanosť.

„Domáci nastúpili na zápas s niekoľkými prehrami v domácom prostredí, boli pod tlakom, hrali aktívne s veľkým nasadením. My sme so súperom dokázali v prvej tretine držať krok herne i výsledkovo. V ďalšom priebehu zápasu sme mali niekoľko šancí, no časté vylúčenia nás stáli tento zápas. Prehra je pre nás krutá,“ povedal ?íha po zápase.

Článok pokračuje pod reklamou




Tretí zápas aktuálneho tripu odohrá bratislavský klub už v sobotu od 13:30 na ľade Traktora Čeľabinsk. Pokúsi sa na ?om ukončiť trojzápasovú sériu prehier na súperových klziskách.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist