Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Plastino pred tripom: Musíme hrať dobre v obrane

Autor: Marián Masaryk  /   25. októbra 2016

Slovan Bratislava začne v utorok v Petrohrade prvý z dvoch po sebe idúcich trojzápasových tripov. Okrem útočníka mu budú chýbať aj dvaja kľúčoví obrancovia. Ako sa s tým vysporiada?

Slovenskému tímu budú pre zranenia chýbať útočník Andrej Šťastný a obrancovia Ivan Švarný (horná časť tela) a Tomáš Kundrátek (zlomená ruka).

„Strata takých hráčov akými sú Tomáš Kundrátek a Ivan Švarný by bola v obrane citeľná pre každé mužstvo. Určite nám v zápasoch budú chýbať, no sme tu ďalší beci, obzvlášť niekoľko mladých chlapcov, pre ktorých je to super príležitosť sa ukázať. Urobíme všetko preto, aby sme zranených zastúpili,“ povedal pre klubový web Nick Plastino.

Článok pokračuje pod reklamou


Čo musí Slovan podľa neho urobiť, aby zvládol zápasy proti dvom najlepším tímom súťaže? „Postavia sa nám dve najofenzívnejšie mužstvá celej ligy. Musíme hrať dobre v obrane, nestrácať puky v strednom pásme a nedovoliť prečíslenia. Tie majú smrteľné.“

Hráči Slovana v Petrohrade: Brust, Pogge – Starosta, Meszároš, Ďaloga, Plastino,  Rosandič, Pokorný, Bačík  - Jeglič, Taffe, Nedorost, Chipchura, Cheechoo. Hlinka, Šiška, Zigo, Valský, Vopelka, Luš?ák, Skalický, Petráš – Smole?ák

Pozri aj: Slovan začne trip v Petrohrade bez viacerých zranených opôr. Dokáže mu streliť gól?


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist