Vyhľadávanie
Správy

Poznáme kapitánov divízií pre Zápas hviezd KHL!

Autor: Marián Masaryk  /   19. januára 2017

Kontinentálna hokejová liga (KHL) v stredu na oficiálnom webe zverejnila mená štyroch hráčov, ktorí povedú svoje tímy v tohtoročnom Zápase hviezd v Ufe.

V rámci Západnej konferencie, Tím Bobrovovej divízie povedie ako kapitán útočník Petrohradu Pavel Daciuk, lídrom výberu Tarasovovej divízie bude Maxim Afinogenov z Viťazu.

Na východe je najväčšou hviezdou Sergej Moziakin z Magnitogorska, ktorý bude kapitánom tímu Charlamovovej divízie. Výber Černyševovej divízie bude s „céčkom“ na drese viesť Jevgenij Medvedev z Omska.

Článok pokračuje pod reklamou


Exhibičný turnaj hraný na dve semifinále a finále sa uskutoční v nedeľu 22. januára. Slovan Bratislava v ?om bude zastupovať Jonathan Cheechoo vo Výbere Bobrovovej divízie.


V nedeľu 15. januára už odštartoval Týžde? hviezd turnajom mladých hráčov z nižšej súťaže MHL medzi výbermi Západnej a Východnej konferencie.

Chellenge Cup získal tím zo západu a Špeciálna komisia KHL následne určila štyroch najlepších mladíkov, ktorí si zahrajú v Zápase hviezd KHL: Kirill Culygin (Tolpar Ufa), Anton Kovaľov (Omsk Hawks), Andrej Antiparmakyan (SKA Silver Lions), Pavel Podlubošnov (Red Army)

KHL tiež oznámila dve zmeny v zostavách hviezdnych tímov. Vo výbere Černyševovej divízie nahradí zraneného útočníka Omska Vladimíra Sobotka útočník domácej Ufy Enver Lisin.

Vo výbere Tarasovovej divízie zase útočníka Nižného Novgorodu Vladimira Galuzina vystrieda jeho spoluhráč Alexej Potapov. Kompletné zostavy tímov nájdete tu.

Pozri aj:
V Zápase hviezd KHL uvidíme aj hráča Slovana!
Aké dresy si oblečú hráči v Zápase hviezd KHL?


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist