Vyhľadávanie
Správy

Kto sa zaradil medzi najlepších hráčov druhého týžd?a sezóny?

18. septembra 2018

Kontinentálna hokejová liga v pondelok zverejnila rozhodnutie špeciálnej komisie, ktorá vybrala najlepších hráčov minulého týžd?a.

Českých priaznivcov poteší, že za najlepšieho brankára bol vymenovaný Jakub Kovář, ktorého Jekaterinburg ešte neprehral. On samotný zaznamenal minulý týžde? dve výhry na ľade súpera, v ktorých mal 96,3% úspešnosť zákrokov a priemer 1,00 inkasovaného gólu na zápas.

Najlepším obrancom sa stal Alexander Jelesin z Lokomotivu, ktorý zaznamenal jeden gól a jednu asistenciu v dvoch zápasoch, pričom si pripísal aj tri plusové body. Na bránu vyslal osem striel, predviedol osem bodyčekov a sedem blokov.

Článok pokračuje pod reklamou


Z útočníkov sa najviac darilo Juusovi Puustinenovi z Nižnekamska, ktorý pomohol k trom výhram v štyroch zápasoch, keď strelil štyri góly a pridal dve asistencie. Bodoval v každom zápase a proti Sibiru sa dokonca prezentoval hetrikom.

Útočník Novosibirsku Nikita Michailov bol vybraný za najlepšieho nováčika, keď v troch zápasoch strelil tri góly a pridal jednu asistenciu. Dvadsaťročný talent skóroval vo všetkých troch stretnutiach.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist