Vyhľadávanie
Správy

Poznáme hviezdy uplynulého týžd?a KHL!

Autor: Marián Masaryk  /   02. októbra 2018

Špeciálna komisia KHL zverejnila v pondelok na svojom webe menoslov štyroch najlepších hráčov uplynulého týžd?a.

Najlepší útočník – Rob Klinkhammer, Kaza?
Tridsaťdvaročný Kanaďan strelil štyri góly v štyroch zápasoch, z ktorých tri úradujúci majster vyhral. Proti Vladivostoku skóroval dvakrát a duel proti Novosibirsku rozhodol. Zaznamenal aj plusový bod, 12 striel na bránu a deväť bodyčekov.

Najlepší brankár – Konstantin Barulin, Soči
O dva roky starší kazašský rodák vychytal na výjazde dve výhry v troch zápasoch, pričom jediná prehra prišla až po nájazdoch. Jeho úspešnosť zákrokov bola na úrovni 96,15 % a v priemere inkasoval iba 0,97 gólu na zápas. Soči doviedol aj k triumfu v Bratislave nad Slovanom (4:1).

Článok pokračuje pod reklamou


Najlepší obranca – Pavel Turbin, Chabarovsk
Dvadsaťosemročný rodák z Omska nazbieral tri gólové prihrávky v štyroch stretnutiach na ľadoch súperov. Ani v jednom z nich nemal negatívne hodnotenie v štatistike plus/mínus. Na konto si pripísal dva plusové body, 12 striel na bránu a šesť zblokovaných pokusov.

Najlepší nováčik – Nikita Šaškov, Novosibirsk
Devätnásťročný ruský útočník zariadil dvoma gólmi, jeho prvými v KHL, úvodné víťazstvo Sibiru v tejto sezóne. Proti Viťazu strelil najskôr premiérový gól v súťaži a potom aj víťazný. V týždni odohral priemerne 10 minút a 24 sekúnd na zápas. Zaznamenal aj dva plusové body, dva bloky a päť bodyčekov.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist