Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Slovan začína domácu sériu. Napraví si chuť proti poslednému tímu KHL?

Autor: Marián Masaryk  /   01. novembra 2018

Slovan Bratislava má za sebou nevydarené obdobie, ktoré zavŕšili dve hanebné prehry vo Viedni. Naštartuje ho k lepším výkonom zápas proti najslabšiemu tímu súťaže, ktorý už v tejto sezóne raz zdolal?

Slovan ťahá sériu štyroch prehier, pričom v poslednom dvojzápase v rámci KHL World Games v susednej Viedni mal skóre 0:16. CSKA Moskva mu naložilo deväť gólov, Petrohrad sedem. Zo šiesteho miesta v Západnej konferencii, ktoré mu patrilo po predošlej päťzápasovej víťaznej sérii, klesol na 10. so ziskom 18 bodov v 24 zápasoch.

Nový impulz by mohla dať Slovanu ďalšia domáca séria, ktorú odštartuje vo štvrtok duelom proti Novosibirsku. V tomto ročníku sa už stretli 9. októbra, keď jediný slovenský zástupca zvíťazil vonku 2:1 po predĺžení. Doma má s ním vyrovnanú bilanciu 3-3. Sibir je na chvoste Východnej konferencie i celej ligy s 12 bodmi z 24 zápasov. Prehral tri z posledných štyroch duelov.

V sobotu Slovan privíta v druhom z troch zápasov domácej série Jaroslavľ a v pondelok ju ukončí súbojom s Astanou. Oba tímy sú momentálne štvrté vo svojich konferenciách. Pred stretnutím s Novosibirskom svieti na konte Slovana jedna nelichotivá štatistika. S 89 inkasovanými gólmi je najhorším tímom KHL. Napraví si reputáciu po dvoch debakloch z minulého týžd?a?



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist