Vyhľadávanie
Správy

Hviezdami týžd?a sa stali prvýkrát v sezóne štyria Rusi

Autor: Marián Masaryk  /   20. novembra 2018

Špeciálna komisia KHL vyhlásila v pondelok mená štyroch najlepších hráčov uplynulého týžd?a, okrúhleho 10. v tejto sezóne. Ovládli ho hráči troch top tímov súťaže.

Najlepší útočník: Maxim Karpov (Petrohrad)

Karpov nastrieľal päť gólov a pridal dve asistencie v štyroch víťazných zápasoch. Darilo sa mu proti silným súperom. Duel proti Magnitogorsku rozhodol a Jekaterinburgu, lídrovi súťaže, strelil hetrik. Na konto si pripísal aj dva plusové body.

Najlepší obranca: Viktor Antipin (Magnitogorsk)

Antipin nazbieral štyri body za dva góly a dve prihrávky v štyroch dueloch na ľadoch súperov, z ktorých tri jeho tím vyhral. Do štatistík si zapísal aj dva plusové body, 12 streleckých pokusov a šesť blokov.

Článok pokračuje pod reklamou



Najlepší brankár: Iľja Sorokin (CSKA Moskva)

Sorokin vychytal dve čisté kontá – v Nižnom Novgorode (3:0) zastavil všetkých 21 striel a v Kazani na ľade majstra (5:0) ešte o tri viac. Od 30. októbra neinkasoval ani raz v troch zápasoch. Jeho séria nepriestrelnosti trvajúca už 180 a pol minúty je tretia najdlhšia v sezóne.


Najlepší nováčik: Nikita Michajlov (Novosibirsk)

Dvadsaťročný útočník skóroval proti Dynamu Moskva v jednom z troch duelov týžd?a. Dva z nich najslabší tím v lige vyhral. Michailov v nich odohral priemerne 13 minút a 34 sekúnd. Zaznamenal aj dva bloky. S 12 bodmi (7+5) v 28 zápasoch ročníka vedie produktivitu Sibiru.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist