Vyhľadávanie
Sumáre

Slovan prehral na nulu druhýkrát po sebe. V Jaroslavli padol jediný gól + video

Autor: Marián Masaryk  /   06. januára 2019

Slovan Bratislava neskóroval ani v druhom zápase na prvom tohtoročnom výjazde a pripísal si celkovo tretiu prehru v sérii. Na ľade Jaroslavle prehral futbalovo 0:1, keď jediný gól inkasoval v oslabení.

Lokomotiv Jaroslavľ – SLOVAN BRATISLAVA 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)


Góly: 57. Nakládal (Kozun, Kronwall)(PP)
Strely: 38-24 (6-9, 18-10, 14-5), Trestné minúty: 0-8 (0-0, 0-0, 0-8), Brankári: Konovalov – Čiliak


V prvých dvoch tretinách hrali tímy pomerne vyrovnanú partiu. V tej úvodnej bol o čosi strelecky aktívnejší Slovan, v prostrednej zase Jaroslavľ. Góly však nepadali a vyše 40 minút sa hralo bez vylúčení. V 37. minúte mal vedúci gól hostí na hokejke Sukeľ, ale trafil tyčku Konovalovovej brány. V tretej tretine boli slovanisti nedisciplinovaní, na čo aj doplatili. Ubránili síce viac ako minútové oslabenie o dvoch hráčov, ale v poradí štvrtú presilovku už domáci využili. V 57. minúte strelil jediný gól zápasu Jakub Nakládal. Slovan to v závere skúsil bez brankára, ale vyrovnať už nedokázal. Ani 37 zákrokov Mareka Čiliaka neodvrátilo jeho druhú prehru na nulu po sebe. Iľja Konovalov vychytal čisté konto s 24 zákrokmi.

Článok pokračuje pod reklamou




Tretí zápas na výjazde odohrá Slovan v utorok v Minsku. V prvých dvoch inkasoval všetky tri góly v oslabeniach. Zostáva na chvoste Západnej konferencie s bodovou stratou na Čerepovec, ktorý má však dva duely k dobru.



Zostava Jaroslavle: Konovalov (Isajev) – Nakládal, Rafikov, Kronwall, Jelesin, Osipov, Čerepanov, Kutuzov, Afanasjev – Kozun, Alexejev, Kudrjavcev – Sannikov, Korotkov, Averin – Korškov, Iljenko, Jurtajkin – Červoněnko, Ivanov, Apalkov

Zostava Slovana: Čiliak (Štěpánek) – Sersen (C), Jánošík, Grman, Klok, Bačik, Gelinas – Lunter, Sukeľ, Červený (A) – Rau, Taffe (A), Chipchura – Lamper, Buc, Hrnka – Baranov, Sloboda





Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist