Vyhľadávanie
Sumáre

Slovanu opäť neuznali gól. S Čeľabinskom prehral na nulu + video

Autor: Marián Masaryk  /   15. januára 2019

Slovan Bratislava odohral v utorok posledný duel pred tohtoročným Zápasom hviezd KHL. Na záver domácej série privítal Čeľabinsk, ktorému však nestrelil ani jeden gól a prehral 0:2. Čiernu sériu bez zisku bodu natiahol na sedem duelov.

SLOVAN BRATISLAVA – Traktor Čeľabinsk 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Góly: 32. Gubarev (Stoa, Thomas), 60. Thomas (Bergström)(EN)
Strely: 41-26 (10-12, 17-6 14-8), Trestné minúty: 10-16 (4-4, 4-4, 2-8)
Brankári: Štěpánek – Demčenko


Slovan prestrieľal Čeľabinsk 41:26, ale Vasilij Demčenko neinkasoval ani raz a s čistým kontom doviedol hostí k výhre 2:0. V 13. minúte ho síce prekonal Hrnka, keď tečoval strelu Sersena od modrej čiary, ale rozhodcovia mu gól odopreli, lebo podľa nich dopravil puk do siete vysokou hokejkou. O víťazný presný zásah sa postaral v 32. minúte Danil Gubarev, ktorý mal pred bránou dostatok času i miesta a Jakuba Štěpánka prekonal šikovnou kľučkou. Christian Thomas v posledných sekundách duelu upravil výsledok strelou do prázdnej brány. Český brankár nezabránil siedmej prehre Slovana v sérii, pričom nevyhral ani šiesty zápas od začiatku roka. V súboji s Traktorom nevyužil ani jednu zo siedmich presiloviek. Zostáva tak na dne Západnej konferencie.

Článok pokračuje pod reklamou




Po prestávke súvisiacej so Zápasom hviezd KHL odohrá Slovan krátky dvojzápasový výjazd. O týžde? v utorok navštívi Rigu a o dva dni neskôr Jaroslavľ. Ako prvý tím v lige prišiel aj o teoretickú šancu zahrať si v play-off.

Zostava SLOVANA: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Jánošík, Grman, Klok, Bačik, Gélinas, Švarný – Rau, Taffe (A), Chipchura – Lunter, Sukeľ, Červený (A) – Lamper, Hrnka, Liška – Bailey, Buc, Sloboda – Baranov


Zostava Čeľabinska: Demčenko (Suchačov) – Bailen (C), Riasenskij, Isajev, Petrov (A), Borodkin, Karpuchin, Želdakov – Kravcov, Szczechura, Enlund – Kokujov, Rybakov (A), Šarov – Thomas, Stoa, Bergström – Šolochov, Dugin, Gubarev – Jerofejev




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist