Vyhľadávanie
Video

Video: Kovář vytiahol famózny zákrok. Neskôr smolne inkasoval v predĺžení

Autor: Marián Masaryk  /   19. marca 2019

Český brankár Jekaterinburgu Jakub Kovář musel mať po pondelkovom zápase zo série druhého kola play-off proti Ufe zmiešané pocity. Najskôr predviedol fantastický zákrok, ale v predĺžení už nemal šancu zabrániť víťaznému gólu súpera.

Kovář v strede prvej tretiny doslova okradol o gól obrancu Philipa Larsena, ktorý ho nedokázal prekonať zblízka ani na dvakrát. Dostal pritom ideálnu prihrávku pred odkrytú bránu od útočníka Linusa Omarka, ktorý vykľučkoval Kovářa. Bolo to za stavu 0:0.


V 12. minúte predĺženia už Kováŕ nemal šancu zasiahnuť pri spornom víťaznom góle Joonasa Kemppainena v presilovej hre. Obranca Nikita Triamkin totiž natlačil útočníka Teemu Hartikainena priamo na svojho brankára a znemožnil mu tak urobiť zákrok. Rozhodcovia si pozreli záznam, ale gól uznali. Neskôr ho potvrdila aj samotná KHL.

Článok pokračuje pod reklamou



Ufa vyhrala v treťom zápase na domácom ľade 2:1 a s rovnakým skóre vedie celú sériu. Štvrtý duel sa odohrá v stredu opäť v Ufe.

KHL vysvetlila situáciu pri víťaznom góle:



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist