Vyhľadávanie
Správy

Nikita Gusev hviezdou druhého kola play-off

Autor: Marián Masaryk  /   25. marca 2019

Špeciálna komisia KHL vyhlásila v pondelok mená štyroch najlepších hráčov druhého kola tohtoročného play-off. Stali sa nimi Nikita Gusev, Juha Metsola, Maxim Čudinov a Daniil Misyul.

HVIEZDY 2. KOLA PLAY-OFF:

Najlepší útočník: Nikita Gusev (Petrohrad)
Gusev strelil tri góly a pridal päť asistencií v päťzápasovej sérii proti Lokomotivu. Zápas číslo dva rozhodol a skóroval aj v tom poslednom. So 14 bodmi (6+8) je na delenom prvom mieste v produktivite play-off, pričom zaznamenal 17 striel na bránu.

Najlepší brankár: Juha Metsola (Ufa)
Metsola vychytal všetky štyri výhry v piatich zápasoch proti Jekaterinburgu. Zaznamenal aj jedno čisté konto. Mal úspešnosť zákrokov 96,97 %, najlepšiu v druhom kole play-off, pričom priemerne inkasoval iba 1,16 gólu na zápas.

Článok pokračuje pod reklamou


Najlepší obranca: Maxim Čudinov (Omsk)
Čudinov nazbieral štyri body za tri góly a asistenciu v päťzápasovej sérii proti Astane. Vo štvrtom zápase strelil dva góly, vrátane víťazného. Išlo o jeho prvé presné zásahy v play-off v kariére, pričom dva z troch vsietil od obrannej modrej čiary. Pripísal si aj päť plusových bodov, 20 striel a päť blokov.

Najlepší nováčik: Daniil Misyul (Jaroslavľ)
Ešte iba 18-ročný obranca ukončil sériu proti Petrohradu s jedným plusovým bodom na konte. Ani v jednom z piatich duelov neskončil s mínusovým hodnotením v tejto štatistike. Zaznamenal päť striel na bránu a rozdal šesť bodyčekov. Priemerne odohral 15 minút a 43 sekúnd na zápas.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist