Vyhľadávanie
Správy

Kaza? si našla náhradu za Biľaletdinova. Kto ju povedie? + video

Autor: Marián Masaryk  /   01. mája 2019

Tím Ak Bars Kaza? v stredu vymenoval svojho nového hlavného trénera. Legendárneho Zinetulu Biľaletdinova nahradí vo funkcii Dmitrij Kvartalnov, ktorý má na konte tiež niekoľko úspechov na lavičkách tímov KHL.


Päťdesiattriročný odborník trénoval v posledných dvoch sezónach tím Lokomotiv Jaroslavľ. Predošlé tri ročníky viedol CSKA Moskva, s ktorým sa v roku 2016 dostal do finále Gagrinovho pohára. Vyhlásili ho po ?om za Trénera roka v KHL.

Rodák z Voskresenska stál do vzniku súťaže aj na lavičkách Čerepovca a Novosibirsku. V rokoch 2014 až 2016 bol trikrát po sebe účastníkom Zápasu hviezd ako tréner jedného z hviezdnych výberov.

Článok pokračuje pod reklamou


Kaza? nie je pre Kvartalnova neznámym miestom, lebo ako hráč tam pôsobil štyri sezóny. S klubom Ak Bars podpísal ako tréner ročnú zmluvu s ročnou opciou. Ak bude vedenie s jeho výsledkami spokojné, môže trénovať tím aj v sezóne 2020/21. Prezentácia nového kouča prebehla v ropnom závode TANECO patriaci spoločnosti Taffnet, ktorá je sponzorom klubu.

Prezentácia nového trénera v Kazani:



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist