Vyhľadávanie
Správy

CSKA si upísalo obrancu z NHL. Ukradne tímu NHL aj útočnú hviezdu?

21. júla 2021

Najlepší nováčik minulej sezóny NHL, útočník Minnesoty Kirill Kaprizov, dostal ako potenciálny obmedzený voľný hráč ponuku na zmluvu od tímu CSKA Moskva z KHL. Informuje o tom Pierre LeBrun z The Athletic.

Wild sú si vraj vedomí tejto situácie a aj dva mesiace pred otvorením tréningových kempov veria, že si hviezdneho Rusa udržia. Generálny manažér Bill Guerin pritom už skôr počas mesiaca poprel špekulácie, že sa rokovania o novej zmluve prerušili.

Kaprizov a Wild sa podľa špekulácií nevedia dohodnúť na dĺžke zmluvy. Tím ponúkol hráčovi osemročný kontrakt, no on uprednost?uje trojročný, aby mohol byť skôr v pozícii neobmedzeného voľného hráča.

Článok pokračuje pod reklamou


Minnesota draftovala Kaprizova v roku 2015 z celkového 135. miesta. Pred príchodom do Severnej Ameriky strávil päť sezón v KHL, vrátane troch v CSKA. V prvej sezóne v NHL vyprodukoval 51 bodov v 55 stretnutiach.

Moskovský klub medzitým jednu zmluvu s hráčom NHL aj podpísal. V utorok sa dohodol na spolupráci s obrancom Nikitom Nesterovom, ktorý naposledy hrával za Calgary Flames. V 38 zápasoch zaznamenal štyri asistencie.

Dvadsaťosemročný rodák z Čeľabinska pred odchodom do zámoria pôsobil tri sezóny v CSKA.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist