Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
08. 06. 2017 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

KHL čaká prvý zápas pod holým nebom!

V NHL už táto tradícia nejaký čas funguje, no v KHL sa ešte nikdy nehralo na otvorenom štadióne. Prvýkrát sa tak stane v jubilejnej desiatej sezóne ako súčasť osláv prvého veľkého medzníka v histórii súťaže.

Premiérový „Winter Classic“ v KHL sa uskutoční 2. decembra 2017 v Helsinkách. Domáci Jokerit v ?om privíta obhajcu Gagarinovho pohára, tím SKA Petrohrad. Dejiskom špeciálneho zápasu bude Kaisaniemi Park, rodisko hokeja vo Fínsku.

Historický duel pod holým nebom nebude len oslavou desiatych narodenín KHL. Bude tiež pripomienkou 50. výročia založenia klubu HC Jokerit Helsinki a 100. výročia príchodu hokeja do Fínska.

Tri dni po zápase Jokeritu s Petrohradom sa odohrá na rovnakom mieste súboj medzi IFK Helsinki a Kärpätom Oulu. Na štadióne s kapacitou okolo 18 000 divákov sa domáci pokúsia prekonať rekord v návštevnosti vo fínskej Liige. Celý dvojzápas je označený ako „Helsinki Ice Challenge“.

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist