Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
05. 11. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Omsk vrátil Slovan do reality. Nadelil mu päť kúskov

Slovan Bratislava nenabudila piatková výhra nad Jugrou dostatočne. V nedeľu totiž podľahol trápiacemu sa Omsku 1:5 a opäť si zhoršil katastrofálnu bilanciu na klziskách súperov.


Avangard Omsk – SLOVAN BRATISLAVA 5:1 (1:0, 1:1, 3:0)

Góly: 19. Medvedev (Stas, Evereberg)(PP), 34. Fisenko (Medvedev, Kugryšev), 46. Minejev (Michejev, Kugryšev), 47. Semionov (Lisov, A. Petersson), 57. Medvedev (Menšikov, Kugryšev – 27. Buchtele (Boychuk)
Strely: 40-25 (8-8, 16-6, 16-11), Trestné minúty: 4-29 (4-27, 0-0, 0-2)


Prvá tretina priniesla zaujímavý obojstranný hokej s viacerými gólovými šancami. Obaja brankári urobili po osem zákrokov a podržali svoje tímy, no hosťujúci Mazanec v závere predsa inkasoval. V 19. minúte ho pri päťminútovej presilovke Omsku prekonal Jevgenij Medvedev. Jej príčinou bolo vylúčenie Despresa do konca zápasu za seknutie súpera hokejkou do citlivého miesta. Slovan hral v úvode duelu štvorminútovú presilovku po tom, čo Šťastného zasiahol Stas hokejkou do tváre.



Omsk dohrával v úvode druhej tretiny päťminútovú presilovku, ďalší gól v nej nepridal. Napriek tomu aj v nasledujúcich minútach prakticky nepustil Slovan z vlastného obranného pásma. Hostia však využili prvú väčšiu príležitosť na vyrovnanie. Jan Buchtele zužitkoval prihrávku Boychuka po ich rýchlej akcii a prekonal Šilina peknou kľučkou. V strede duelu mali domáci dve obrovské šance na druhý gól, ale prvú zmaril Švarný a druhú skvelým zákrokom Mazanec. V 34. však už bol bezmocný pri dorážke Michaila Fisenka, ktorý obnovil náskok Omska. O minútu neskôr mal šťastie pri strele Čudinova, ktorý trafil tyčku jeho brány. Avangard prestrieľal Slovan v druhej tretine pomerom 16:6.

Kým v druhej tretine nebol vylúčený ani jeden hráč, v úvode tretej putoval na trestnú lavicu Kašpar. Omsk sa v presilovke dostal do tempa a aj keď ju nevyužil, roztočil pred Mazancom kolotoč. Neskôr zo svojho útočného tlaku vyťažil dva góly. v 46. minúte prepálil českého brankára Slovana Maxim Minejev a o 84 sekúnd nemal nárok ani na dorážku Kirilla Semjonova. Omsk nepoľavil, naďalej zamestnával Mazanca a nedovolil hosťom vrátiť sa do zápasu. V 57. minúte pridal svoj druhý gól v dueli Medvedev, ktorý upravil výsledok na konečných 5:1. Mazanec predviedol niekoľko skvelých zákrokov, ale spoluhráči pred ním mu veľmi nepomohli.

Omsk ukončil sériu štyroch prehier a Slovan zdolal tretíkrát po sebe. Mazanec inkasoval päťkrát zo 40 striel, Šilin čelil 25 strelám. Slovan, ktorý prehral 13 z 15 zápasov na ľadoch súperov v tejto sezóne, zakončí štvorzápasový výjazd v utorok o 13:30 v Novosibirsku.


Zostava SLOVANA: Mazanec (Štěpánek) – Sersen, Ebert, Buchtele, Boychuk, Genoway – Meszároš, Després, Kašpar, Viedenský, ?epík – Švarný, Voráček, Sherbatov, Šťastný, Skalický – Barker, Hrnka, Sádecký, Hlinka


Zostava Omska: Šilin (Furch) – Čudinov, Ahnelov, Martynov, Minejev , Medvedev (C), Menšikov, Lisov, Berezin – Petersson, Semionov, Purcell – Michejev, Fisenko (A), Kugryšev – Everberg, Stas (A), Kovaľov – Žukenov, Chochriakov, Fajzullin

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist