Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
25. 11. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Slovan pred vypredaným hľadiskom jasne zdolal Chabarovsk! + video

Slovan Bratislava potešil vypredanú Slovnaft Arénu, keď v sobotnom druhom zápase aktuálnej domácej série zdolal Amur Chabarovsk hladko 5:1.


SLOVAN BRATISLAVA – Amur Chabarovsk 5:2 (1:0, 2:1, 2:1)


Góly: 8. Boychuk (Ebert, Genoway), 28. Sersen (Kašpar), 34. Kašpar (?epík, Viedenský), 45. Genoway (Boychuk, Sersen)(PP), 46. Boychuk (Sersen, Ebert) – 28. Byvalcev (Kolář)(PP), 58. Frolov (Chabarov, Potechin)(PP)
Strely: 44-30 (12-10, 14-11, 18-9) Trestné minúty: 16-14 (4-4, 6-4, 6-6)


Slovan mal výborný vstup do zápasu a už v tretej minúte mohol otvoriť skóre ?epík. Jeho samostatný nájazd však Metsola zneškodnil. V ôsmej minúte to už domácim vyšlo a po Zach Boychuk ich poslal do vedenia 1:0 aj so šťastím. Jeho prihrávku pred odkrytú bránu si do nej zrazil obranca Amuru. Hostia hrali neskôr dve presilovky a poriadne podkúrili Štěpánkovi, ktorý podržal svoj tím niekoľkými veľkými zákrokmi. V samom závere prvej tretiny dostal Slovan druhú presilovku šancu.

Divoká druhá tretina priniesla množstvo vylúčení a spolu tri góly. Chabarovsk najskôr vyrovnal stav zásluhou Alexeja Byvalceva, ktorý v 28. minúte využil presilovú hru. Už o 16 sekúnd neskôr však obnovil náskok Slovana presnou strelou zápästím spoza kruhov Michal Sersen. Domáci hrali v strede zápasu 34-sekundovú presilovku o dvoch hráčov, ale tretí gól strelili až po nej. V 34. minúte sa o to postaral Lukáš Kašpar, ktorého našiel prihrávkou ?epík. Amur si od 36. minúty zahral v dvojnásobnej početnej výhode až na 85 sekúnd, ale nedokázal prekonať Štěpánka ani z vyložených šancí.


V úvode tretej tretiny Slovan využil dve presilovky za 71 sekúnd a zvýšil svoj náskok už na 5:1. Najskôr Colby Genoway prekvapil Metsolu v 45. minúte strelou bekhendom z uhla a potom ho vyhnal z brány svojím druhým gólom v dueli Boychuk. Striedajúci Alikin sa tiež zapotil, ale ani raz neinkasoval. Naopak, Štěpánka prekonal ešte Alexander Frolov, ktorý presilovkovým gólom v 58. minúte upravil výsledok na konečných 2:5. Český brankár prispel k výhre 28 zákrokmi. Boychuk zaznamenal dva góly a asistenciu, Sersen gól a dve prihrávky, Kašpar s Genowayom gól a asistenciu. Slovan zdolal Chabarovsk piatykrát po sebe a pripísal si 10. triumf v 34. zápase sezóny.


Štadión Ondreja Nepelu bol druhýkrát v sezóne, po súboji s Petrohradom, vypredaný (10 055 divákov) napriek menej atraktívnemu súperovi. Tretí zápas aktuálnej domácej série odohrá Slovan v pondelok o 19:00 proti čínskemu Kunlunu.


Zostava SLOVANA: Štěpánek (Mazanec) – Sersen, Ebert, Kašpar, Viedenský, ?epík – Barker, Després, Réway, Boychuk, Genoway – Bačík, Meszároš, Sherbatov, Šťastný, Skalický – Černý, Hrnka, Sádecký, Buchtele


Zostava Amuru: Metsola (Alikin) – Kolář (A), Averin, Jordán, Kuzmin, Aťušov (C), Chabarov, Karmaškov – Li, Byvalcev, Zohorna – Litovčenko, Rasskazov, Potechin – Gorškov, Via. Ušenin, Vl. Ušenin – Frolov (A), Klopov, Picard – Zaseda

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist