Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
05. 12. 2017 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Čajkovský skóroval, Slovan utrpel ďalšiu vysokú prehru + video

Slovan Bratislava prehral aj druhý zápas aktuálneho výjazdu, tentoraz 1:4 v Nižnom Novgorode. V dohraných dueloch sa predstavili ďalší traja Slováci. Všetci prehrali, ale Michal Čajkovský skóroval.

Torpedo Nižný Novgorod – SLOVAN BRATISLAVA 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Góly: 11. Sergijenko (Mozer, Zacharčuk), 28. Grigorev (Mozer), 36. S. Kosticyn (PP), 60. Gračov (Žukov)(EN) – 26. Buchtele (Barker, Sersen)(PP)
Strely: 43-17 (18-2, 15-5, 10-10), Trestné minúty: 14-18 (4-8, 4-8, 6-2)


Domáci v prvej tretine dominovali a prestrieľali Slovan pomerom 18:2. Štěpánek však podržal svoj tím a inkasoval iba raz, ak keď gólu mohol zabrániť. V 11. minúte obrana nechala preniknúť Jurija Sergijenka, ktorý prekonal českého brankára presnou strelou z ľavého kruhu. Slovan hral vzápätí jedinú presilovku v prvej tretine, ale nedokázal v nej vyrovnať stav. Sám musel ubrániť dve oslabenie. Galimov čelil v bráne Torpeda iba dvom strelám.

Slovan začal druhú tretinu dobre a v 26. minúte vyrovnal stav v presilovej hre Jan Buchtele. Dlho sa však netešil, pretože o necelé dve minúty neskôr obnovil náskok Torpeda Michail Grigoriev tvrdou strelou ihneď po vhadzovaní. Slovan na jeho gól veľmi rýchlo odpovedal, ale rozhodcovia mu radosť prekazili. Réwayovi odopreli gól pre vysokú hokejku jedného zo slovanistov. V strede duelu sa strhla na ľade šarvátka, po ktorej putovali traja hráči na trestnú lavicu. Torpedo bolo opäť výrazne strelecky aktívnejšie (15:5) a jeho tretí gól pridal v 36. minúte Sergej Kosticyn po samostatnom úniku.

V tretej tretine Slovan tiež nič nevymyslel a aj keď pomer striel bol tentoraz vyrovnaný, ďalší gól streliť nedokázal. Nevyužil ani jednu z dvoch presiloviek. Navyše, v závere spečatil triumf Torpeda 4:1 Jevgenij Gračov strelou do prázdnej brány. Štěpánek čelil spolu až 43 strelám, Galimov iba 17. Slovan prehral aj druhý zápas na výjazde a tiež druhý proti Nižnému Novgorodu v sezóne.


Tretí zápas aktuálneho výjazdu absolvuje Slovan vo štvrtok o 17:00 SEČ na ľade Čerepovca s Júliusom Hudáčkom, ktorého novinári vybrali do Zápasu hviezd KHL 2018.


Zostava SLOVANA: Štěpánek (Sedláček) – Sersen, Barker, Kašpar, Viedenský, ?epík – Voráček, Després, Réway, Boychuk, Mikúš – Bačík, Meszároš, Hrnka, Šťastný, Skalický - Černý, Buchtele, Sádecký, Genoway

Zostava Torpeda: Galimov (Lisutin) – Želdakov, Grigorijev, Kinrade, Barancev, Sergijenko, Kundrátek, Šulenin – Garbutt, Dugin, Daugaviņš (A) – Stoľarov (C), Galuzin, Paršin – Urakov, Mozer, Zacharčuk – Gračov (A), Kosticyn, Žukov – Veriajev


OSTATNÍ SLOV?CI V AKCII:

Čajkovský gólom zaistil svojmu tímu bod

Michal Čajkovský skóroval iba dve minúty po súperovi a jeho siedmy gól v sezóne mal napokon cenu bodu. Jekaterinburg totiž prehral v Omsku 1:2 až po nájazdoch. Slovenský obranca odohral v zápase 16 minút a 50 sekúnd aj so šiestimi strelami na bránu a štyrmi trestnými minútami. Po 28 dueloch sezóny má na konte 14 bodov.


Ďaloga bol pri ďalšej prehre Kunlunu

Aj nový tréner Kunlunu už pocítil chuť prehry. V druhom zápase na lavičke čínskeho tímu sledoval prehru svojich zverencov 1:2 v Chabarovsku. Slovenský obranca Marek Ďaloga natiahol sériu bez bodu na 18 duelov. Tentoraz odohral iba necelých osem minút s jedným bodyčekom. Po 34 zápasoch sezóny má stále na konte tri body (1+2).


Hudáček s treťou prehrou po sebe

Účastník najbližšieho Zápasu hviezd, Július Hudáček, zaznamenal tretiu prehru po sebe. Zastavil 24 z 27 striel, ale Čerepovec prehral doma s Jokeritom 2:3. Slovenský brankár si tak zhoršil tohtosezónnu bilanciu na 14-14-4.


Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Hudáček (CER) 24/27 (88,9 %) - - - - - - -
M. Čajkovský (JEK) 16:50 1 0 1 +1 4 6 0
M. Ďaloga (KUN) 7:51 0 0 0 0 0 0 1
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist