Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
09. 12. 2017 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

VIDEO: Slovan inkasoval v Moskve osem gólov, Hudáček opäť zvíťazil!

Slovan Bratislava utrpel v sobotu najhoršiu prehru v sezóne, už štvrtú v sérii. Spartaku Moskva podľahol 2:8. Július Hudáček však vychytal ďalšiu domácu výhru, Michal Čajkovský po dlhšom čase nebodoval.


Spartak Moskva – SLOVAN BRATISLAVA 8:2 (2:1, 2:0, 4:1)


Góly: 4. Leščenko (Kalinin, Stoa), 20. Kalinin (Leščenko, Radil), 29. Osipov (Chochlačov)(PP), 40. Osipov (Podšenďalov, Chochlačov)(PP), 41. Radil (Leščenko, Stoa)(PP), 42. Černych (Osipov, Chochlačov)(PP), 50. Stoa (Leščenko, Kulik), 57. Kuznecov (Tatalujev) – 17. Genoway (Després, Kašpar), 56. Skalický (Genoway)
Strely: 35-23 (11-6, 11-7, 13-10), Trestné minúty: 16-37 (2-6, 0-27, 14-4)


Slovan začal zápas aktívne, ale inkasoval hneď z prvej strely Spartaka. Do vedenia 1:0 ho poslal Viačeslav Leščenko už vo štvrtej minúte. Hostia neskôr ubránili dve oslabenia a z ojedinelej šance udreli. V 17. minúte vyrovnal stav Colby Genoway pohotovou strelou z medzikružia. Ešte od prvej prestávky však obnovil náskok domáceho tímu Dmitrij Kalinin, ktorého zakončenie Barker nechtiac usmernil za Štěpánka.



Aj v druhej tretine bol Spartak strelecky aktívnejší a najmä potrestal ďalšie vylúčenia Slovana. V 29. minúte zvýšil stav na 3:1 Alexander Osipov delovkou spoza kruhov. Ten istý hráč skóroval aj šesť sekúnd pred druhou sirénou v päťminútovej presilovej hre. Tú daroval Spartaku Šťastný, ktorý dostal za sekanie vyšší trest a bol vylúčený do konca zápasu (5+20 minút). Slovan, navyše, bude pokračovať v oslabení ešte tri a pol minúty. V jeho bráne nahradil Štěpánka krajan a čerstvá posila Sedláček.



V úvode tretej tretiny sa naplnili najhoršie obavy slovanistov. V rovnakom päťminútovom oslabení inkasovali ďalšie dva góly v rozmedzí 58 sekúnd z hokejok Lukáša Radila a Dmitrija Černycha. Druhý menovaný zvyšoval stav na 6:1 už v početnej výhode o dvoch hráčov, pretože medzitým prišlo ďalšie vylúčenie Slovana. Siedmy gól do jeho siete pridal v 50. minúte Ryan Stoa. Päť minút pred koncom znížil na 2:7 Pavol Skalický, ale už o 36 sekúnd neskôr prekonal Sedláčka Alexander Kuznecov. Slovan utrpel hanebnú prehru 2:8, štvrtú v sérii a druhú proti Spartaku v sezóne. Ruskému klubu vyšiel retro zápas v štýle 80. rokov, ktorý oba tímy odohrali v špeciálnych dresoch. Až štyria jeho hráči nazbierali po tri body.



Slovan sa pokúsi zakončiť päťzápasový výjazd výhrou v Minsku. V hlavnom meste Bieloruska sa predstaví v pondelok o 17:30 SEČ. Potom bude v KHL týžd?ová reprezentačná prestávka.


Zostava Spartaka: Bespalov – Kalinin, Kulik, V. Lajunen, Osipov, Pepeljajev, Provolnev, Bondarev – Černych, Chochlačov, V. Komarov – Kuznecov, Leščenko, Podšendjalov – Radil, Stoa, Tatalujev – Tru?ov, A. Voronin, Nikoncev


Zostava SLOVANA: Štěpánek (Sedláček) – Sersen, Voráček, Kašpar, Viedenský, ?epík – Barker, Després, Buchtele, Boychuk, Genoway – Bačík, Meszároš, Réway, Šťastný, Mikúš – Švarný, Sloboda, Hrnka, Skalický


OSTATNÍ SLOV?CI V AKCII:

Hudáček s druhou výhrou po sebe

Čerepovec nadviazal na víťazstvo nad Slovanom a v sobotu zdolal doma Viťaz 3:2 po predĺžení. Július Hudáček tentoraz nemal veľa práce, keď čelil iba 16 strelám. Pripísal si však 16. výhru v sezóne a druhú domácu po sebe. Môžeme sa tak tešiť na ďalšiu Hudashow. Vylepšil si tohtosezónnu bilanciu na 16-14-4. Severstaľ, ktorý otočil stav duelu z 0:2, si pripísal 20. triumf v ročníku.


Čajkovského bodová séria sa skončila

Michal Čajkovský si nepredĺžil bodovú sériu na sedem zápasov, ale Jekaterinburg opäť zvíťazil. Omsk síce dvoma gólmi v posledných dvoch minútach zdramatizoval zápas, ale už neodvrátil prehru 2:3. Slovenský obranca odohral 14 a pol minúty s bilanciou dve strely na bránu, jeden zblokovaný pokus súpera a menší trest za podrazenie.


Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Hudáček (CER) 14/16
M. Čajkovský (JEK) 14:33 0 0 0 0 2 2 0
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist