Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
11. 12. 2017 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Sériu prehier ukončil Minsk. Slovan prehral piaty zápas po sebe + video

Slovan Bratislava odohral posledný zápas najdlhšieho výjazdu sezóny na ľade Minska. Ukončiť sériu prehier sa mu v ?om nepodarilo.

Dinamo Minsk – SLOVAN BRATISLAVA 3:1 (1:0, 2:1, 0:0)

Góly: 18. Gragnani (Skille, Howden), 32. Linglet (Fontaine), 36. Skille – 34. Réway (J. Mikúš, Meszároš)
Strely: 34-21 (16-5, 12-9, 6-7), Trestné minúty: 6-35 (0-2, 2-6, 4-27)


V prvej tretine bolo aktívnejšie domáce mužstvo, ktoré sa z gólu tešilo až dvakrát. Prvýkrát v strede tretiny sa predčasne radoval Skille, ktorého gól však nakoniec video rozhodca neuznal, pretože sa puk dostal do brány od jeho korčule. Až do 17. minúty sa hralo disciplinovane. A hoci Minsku sa príliš v početnej prevahe v tejto sezóne nedarí, hákovanie Réwaya potrestal Marc-Andre Gragnani. Jeho strelu ešte usmernil do vlastnej siete Hrnka. Štěpánek následne vyriešil zložitejšiu situáciu, a tak sa napokon odchádzalo do šatní za stavu 1:0 pred domácich.

Prostredné dejstvo bolo na góly plodnejšie. V 32. minúte zvýšil vedenie Minska Linglet, ktorý potrestal vylúčenie Hecla. Krátko na to hral prvú presilovku aj Slovan a aj on bol úspešný. Kontaktný gól strelil Martin Réway, ktorý dorazil do brány strelu Meszároša. Scenár sa opakoval aj dve minúty po jeho góle, ale tentokrát opäť opačne. Fauloval hráč Slovana – Sádecký – a v početnej prevahe skóroval domáci Skille. Po dvoch tretinách tak domáci viedli o dva góly 3:1.

Aj v tretej dvadsaťminútovke mal navrch bieloruský klub, ktorý kontroloval hru a pomerne pohodlne dokráčal k ukončeniu štvorzápasovej série prehier. Svoje vedenie mohol pritom ešte zveľadiť v 58. minúte, keď mal veľkú šancu Skille. Netrafil však odkrytú bránu. Tá bola prázdna v posledných dvoch minutách, no Slovanu už k dráme nepomohla ani presilovka šiestich proti štyrom. Piata prehra v sérii bola na svete.


Po týžd?ovej reprezentačnej prestávke otvorí Slovan trojzápasovú domácu sériu pondelkovým súbojom proti Astane.


Zostava SLOVANA: Štěpánek (Sedláček) – Barker, Després, Kašpar, Genoway, Buchtele – Voráček, Švarný, Sherbatov, Hrnka, Skalický – Sersen, Meszároš, Réway, Boychuk, Mikúš – Bačík, Sloboda, Sádecký, Hecl

Zostava Minska: Enroth (Karnauchov) – Denisov, Gragnani, Osipov, Korobov (A), Lisovec, Chenkel, Šinkevič – Skille, Howden, Fontaine – Pavlovič (C), Kovyršin, Stepanov – Kogalev, Šarangovič, Linglet – Drozd, Volkov, Kitarov – Bujnickij



OSTATNÍ SLOV?CI V AKCII:

Čajkovský prispel k predĺženiu bodovej série

Michal Čajkovský si pripísal deviatu asistenciu a 16. bod v sezóne. Pomohol ním Jekaterinburgu k predĺženiu bodovej série na sedem zápasov, aj keď doma podľahol 3:4 po samostatných nájazdoch Jugre. Tá ukončila sériu 12 prehier. Počas 13 minút a 26 sekúnd v akcii zaznamenal slovenský obranca aj dve strely na bránu, dve trestné minúty a blok.

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist