Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
11. 01. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Slovan vytriezvel. Čeľabinsku podľahol doma na nulu

Slovan Bratislava vo štvrtok ukončil poslednú domácu sériu v sezóne hladkou prehrou 0:3 s Čeľabinskom, ktorý bojuje o postup do play-off. Nenadviazal tak na skvelý výkon proti silnej Magnitke spred dvoch dní.


SLOVAN BRATISLAVA – Traktor Čeľabinsk 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)


Góly: 19. Kručinin (Jakuce?a, Polygalov), 32. Kručinin (Jakuce?a, Polygalov), 45. Bailen (Videll)(PP)
Strely: 31-40 (7-15, 14-12, 10-13), Trestné minúty: 20-6 (14-0, 0-4, 6-2)


Prvá tretina priniesla viacero zaujímavých akcií na oboch stranách a obaja brankári predviedli niekoľko veľkých zákrokov. Čeľabinsk bol však dvakrát strelecky aktívnejší a v 19. minúte sa dočkal otváracieho gólu zásluhou Alexeja Kručinina, ktorý prekonal Štěpánka bekhendom zblízka. V závere tretiny Garbutt zasiahol hlavu Kravcova, za čo dostal menší i osobný trest na 10 minút. Slovan ubránil dve oslabenia, ale po úvodnej dvadsaťminútovke prehrával 0:1.


Aj prostrednú tretinu začal lepšie Traktor, ktorý hral v jej strede prvýkrát v oslabení. Slovan však úvodnú presilovú hru v zápase nevyužil a zakrátko inkasoval druhýkrát, keď Kručinin skóroval z ďalšej dorážky pred bránou. V záverečných minútach tretiny mali domáci druhú presilovkovú možnosť, no Francouz si udržal čisté konto. Slovan mal v druhej tretine miernu streleckú prevahu, ale českých brankár zastavil všetkých 14 striel.


V tretej tretine Čeľabinsk kontroloval hru a v 45. minúte pridal tretí gól do siete Slovana. Na 3:0 zvýšil stav Nick Bailen päť sekúnd pred koncom presilovky. Domáci už nedokázali so skóre nič urobiť, a tak prehrali 0:3. V závere sa ešte Viedenský pobil s Petrovom, ktorý tvrdo atakoval Skalického. Štěpánek inkasoval trikrát zo 40 striel, Francouz vychytal nulu s 31 zákrokmi. Slovan prehral na nulu druhýkrát za päť dní a stále je predposledným tímom Západnej konferencie. Traktoru patrí šieste miesto vo Východnej konferencii.

Po takmer týžd?ovej prestávke čaká Slovan záverečný výjazd sezóny – päťzápasový. Odštartuje ho v stredu v Soči a ukončí 25. januára v Minsku.


Zostava SLOVANA: Štepánek (Sedláček) – Meszároš (C), Sersen (A), Ebert, Després, Bačík, Voráček, Černý – ?epík, Viedenský, Boychuk – Mikúš, Genoway, Kašpar (A) – Lamper, Hrnka, Garbutt – Sloboda, Šerbatov, Skalický

Zostava Traktora: Francouz (Demčenko) – Višnevskij, Nikitin, Bailen, Riasenskij, Borodkin, Šinin (C),, A. Petrov – Jakuce?a (A), Polygalov, Videll – Gynge, Szczechura (A), Kručinin – Kravcov, Rybakov, Šarov – Senťurin, J. Petrov, Černikov – Šolochov

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist