Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
14. 01. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Zápas hviezd: Hudáček vychytal celkový triumf, Boychuk skóroval! + video

V nedeľu vyvrcholil v Astane Víkend hviezd KHL 2018 exhibičným turnajom. Víťazom sa stal Tím Tarasovovej divízie s Júliusom Hudáčkom v bráne.

Obe semifinále i finále sa hrali na dva polčasy po desať minút vo formáte štyroch proti štyrom. Oproti minulému roku boli tentoraz zmiešané – stretli sa v nich tímy z opačných konferencií. Oba rozhodli až samostatné nájazdy, po ktorých postúpili tímy Tarasovovej a Černyševovej divízie s hviezdami domáceho Barysu.

Tarasovova divízia vyradila v prvom semifinále Charlamovovu, Černyševova prešla do finále cez Bobrovovu. Útočník Slovana Bratislava Zach Boychuk v jej drese skóroval i premenil svoj nájazd. V boji o 3. miesto už nebodoval jeho tím skončil posledný. Július Hudáček v semifinále nechytal.

Vo finále však slovenský brankár zastavil 12 zo 16 striel a pomohol svoju divíznemu výberu k celkovému prvenstvu. Najproduktívnejším hráčom exhibície sa stal šesťbodový Nikita Triamkin (2+4) z tímu Charlamovovej divízie.

Finále: Tarasovova divízia – Černyševova divízia 5:4 (2:1, 3:3)

Góly: 1. Kagarlickij (Mozík, Kaprizov), 8. Kovalenko (Kagarlickij, Kaprizov), 14. Kovalenko (Kozun), 14. Kagarlickij (Padakin, Kaprizov), 58. Kaprizov (Kronwall, Nikulin) – 1. Dallman (Larsen), 12. Martynov (Korobkin, Medvedev), 17. Omark (Larsen, Dallman), 19. Medvedev (Byvaľcev, Tkačov)
Strely: 19-15 (8-9, 11-7), Brankári: Hudáček – Krasikov/Hellberg


Kirill Kaprizov strelil dve minúty pred koncom víťazný gól a pridal tri asistencie, Dmitrij Kagarlickij strelil dva góly a na jeden prihral. Nikolaj Kovalenko vsietil zvyšné dva góly a Tarasovova divízia vyhrala Zápas hviezd po finálovom triumfe 5:4 nad Černyševovou. Hudáčka prekonali zo 16 striel Dallman, Martynov, Omark a Medvedev. V bráne domáceho výberu sa vystriedali Krasikov s Hellbergom.


O 3. miesto: Charlamovova divízia – Bobrovova divízia 8:4 (3:2, 5:2)

Góly: 2. Bereglazov (Triamkin), 4. Geraskin (Markov, Varfolomejev), 8. Moziakin (Triamkin), 12. Moziakin (Triamkin), 12. Sexton (Bereglazov), 16. Varfolomejev (Geraskin, Bereglazov), 20. Triamkin (EN), 20. Geraskin (Varfolomejev, Triamkin)(EN) – 5. Kovaľčuk, 6. Indrašis (Tolvanen), 13. Kalinin (Gusev, Gragnani), 18. Kovaľčuk (Gusev, Lepistö)
Strely: 19-22 (9-9, 10-13), Brankári: Ježov – Zapolski/Šesťorkin


Nikita Triamkin raz skóroval a pridal štyri asistencie, mladík Igor Geraskin zaznamenal dva góly a asistenciu, Alexej Bereglazov s Pavlom Varfolomejevom gól a dve prihrávky. Sergej Moziakin strelil dva góly a Iľja Ježov chytil 18 striel pri výhre Charlamovovej divízie nad Bobrovovou v súboji o bronz. Tím s Boychukom v zostave skončil na turnaji posledný po dvoch prehrách. Gusev pridal k predošlému hetriku dve asistencie, Iľja Kovaľčuk dvakrát skóroval. V bráne výberu zo Západnej konferencie sa vystriedali obaja brankári.


1. semifinále: Charlamovova divízia – Tarasovova divízia 3:4 SN (2:1, 1:2, 0:1)

Góly: 8. Tkačov (Szczechura), 10. Moziakin (Varfolomejev, Triamkin), 18. Tkačov (Sexton, Genoway) – 2. Kozun, 15. Nesterov (Kagarlickij, Kozun), 20. Kozun (Kagarlickij, Kaprizov), rozh. SN Kagarlickij
Strely: 22-18 (12-7, 10-11), Brankári: Garipov – Sorokin


Brandon Kozun strelil dva góly, pridal asistenciu a premenil aj svoj nájazd. Ten rozhodujúci však putoval na konto Dmitrija Kagarlického, ktorý okrem toho dvakrát asistoval. Prihral Kozunovi na gól, ktorým 17 sekúnd pred koncom zápasu vyrovnal stav na 3:3. Nikita Nesterov tiež skóroval a Iľja Sorokin prispel k výhre Tarasovovej divízie 4:3 nad Charlamovovou 19 zákrokmi. Nepustil do brány Hudáčka a chytil aj oba nájazdy. V normálnom hracom čase ho prekonali dvojgólový Vladimir Tkačov a Sergej Moziakin. Emil Garipov čelil 18 strelám.


2. semifinále: Černyševova divízia – Bobrovova divízia 6:5 SN (2:1, 3:4, 1:0)

Góly: 5. Dallman (Vey, Dawes), 10. Medvedev (Omark, Martynov), 13. Korobkin (Omark, Martynov), 17. Tkačov (Byvaľcev), 19. Medvedev (Dawes, Martynov), rozh. SN Tkačov – 9. Gusev (Kovaľčuk, Zapolski), 12. Kovaľčuk (Vološin, Lepistö), 15. Boychuk (Vološin, Hersley), 16. Gusev (Kovaľčuk, Lepistö), 20. Gusev (Indrašis, Gragnani)
Strely: 16-17 (8-7, 8-10), Brankári: Hellberg/Krasikov – Zapolski/Šesťorkin



Vladimir J. Tkačov premenil vo štvrtej sérii rozhodujúci nájazd a Černyševova divízia zdolala Bobrovovu 6:5. Svoje pokusy pred ním premenili Nigel Dawes a Boychuk, ktorý tiež vyrovnával stav zápasu na 3:3. Ani hetrik Nikitu Guseva a tri body Iľju Kovaľčuka však nestačili na výhru. Jevgenij Medvedev pri nej strelil dva góly, Jegor Martynov trikrát asistoval. V oboch bránach sa vystriedali dvaja brankári, pričom porazený tím zaznamenal o jednu strelu viac. Gussev vynútil nájazdy 10 sekúnd pred koncom a po tom, čo nepremenil trestné strieľanie.


ZOSTAVY:

Výber Tarasovovej divízie

Brankári: JÚLIUS HUD?ČEK (Čerepovec), Iľja Sorokin (CSKA)

Obrancovia: Staffan Kronwall (Jaroslavľ), Vojtěch Mozík (Viťaz), Nikita Nesterov (CSKA), Iľja Nikulin (Dynamo Moskva)

Útočníci: Kirill Kaprizov (CSKA), Dmitrij Kagarlickij (Čerepovec), Pavel Padakin (Soči), Brandon Kozun (Jaroslavľ), Denis Paršin (Nižný Novgorod), Nikolaj Kovalenko (Jaroslavľ, MHL)

Tréner: Igor Nikitin (CSKA)
Asistentka: Sonia Gudim

Výber Bobrovovej divízie

Brankári: Ryan Zapolski (Jokerit), Igor Šesťorkin (Petrohrad)

Obrancovia: Marc-Andre Gragnani (Minsk), Dmitrij Kalinin (Spartak), Patrik Hersley (Petrohrad), Sami Lepistö (Jokerit)

Útočníci: Eeli Tolvanen (Jokerit), Iľja Kovaľčuk, Nikita Gusev (obaja Petrohrad), Miks Indrašis (Riga), Zach Boychuk (SLOVAN), German Vološin (Chabarovsk, MHL)

Tréner: Jukka Jalonen (Jokerit)
Asistentka: Natalia Clark (Match TV)

Výber Charlamovovej divízie

Brankári: Emil Garipov (Kaza?), Iľja Ježov (Nižnekamsk)

Obrancovia: Andrej Markov (Kaza?), Alexej Bereglazov (Magnitogorsk), Nikita Triamkin (Jekaterinburg), Charles Genoway (Togliatti)

Útočníci: Sergej Moziakin (Magnitogorsk), Vladimir Tkačov (Kaza?), Daniel Sexton (Nižnekamsk), Paul Szczechura (Čeľabinsk), Pavel Varfolomejev (Jugra), Igor Geraskin (Čerepovec)

Tréner: Andrej Nazarov (Nižnekamsk)
Asistentka: Maria Bass (Match TV)

Výber Černyševovej divízie

Brankári: Alexej Krasikov (Novosibirsk), Magnus Hellberg (Kunlun)

Obrancovia: Kevin Dallman (Astana), Phillip Larsen (Ufa), Jevgenij Medvedev, Jegor Martynov (obaja Omsk)

Útočníci: Nigel Dawes, Linden Vey (obaja Astana), Linus Omark (Ufa), Byvaľcev (Chabarovsk), Vladimir J. Tkačov (Vladivostok), Jegor Korobkin (Magnitogorsk, MHL)

Tréner: Galym Mambetalijev (Astana)
Asistentka: Daria Mironova (Macth TV)
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist