Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
04. 02. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

ZOH 2018: Rusi zdolali v príprave aj tím KHL! + video

Ruský olympijský tím má za sebou druhý prípravný zápas pred ZOH 2018 v Pjongčangu. So Spartakom Moskva sa v moskovskom Parku Legiend natrápil, ale napokon ho zdolal 2:1 po predĺžení.


Olympijský tím Ruska – Spartak Moskva 2:1 PP (0:1, 1:0, 0:0, 1:0)


Góly: 34. Gusev (Kaprizov), 64. Marčenko (Daciuk) - 18. Kablukov
Strely: 44-33 , Trestné minúty: 8-8, Brankári: Šesťorkin - Bespalov


Rusi sa dlho nevedeli presadiť a v závere prvej tretiny dokonca inkasovali ako prví, keď otvoril skóre Kablukov. Spartak predtým nevyužil dlhú presilovú hru o dvoch hráčov. Súper však neskôr pridal a v druhej tretine vyrovnal stav na 1:1 Nikita Gusev. O všetkom rozhodlo až predĺženie, v ktorého štvrtej minúte skóroval Alexej Marčenko. Bespalov čelil v bráne Spartaka až 44 strelám, na Šesťorkina ich smerovalo 33. Oba tímy nevyužili ani jednu zo štyroch presiloviek.

„Ďakujeme Spartaku za zápas, bol nevyhnutný. Bol to náročný duel. Naši hráči sa zomkli, ale máme teraz náročné obdobie, sme veľmi vyťažení,“ povedal po zápase tréner Ruska i tímu SKA Petrohrad v KHL Oleg Znaroks.



Zostava Spartaka: Bespalov (Svensson) – Bondarev, Dergačov, Černych, Kablukov, Chochlačov, Komarov, Kulik, Kuznecov, Lajunen, Leščenko, Mirnov, Osipov, Pepelajev, Podšenďalov, Provolnev, Rykov, Šalunov, Talalujev, Voronin, Zub

Zostava Ruska: Šesťorkin (Sorokin) – Kovaľčuk, Datciuk, Grigorenko, Gavrikov, Vojnov – Gusev, Šipačov, Kaprizov, Nesterov, Marčenko – Širokov, Prochorkin, Barabanov, Triamkin, Jakovlev – Telegin, Andronov, Kalinin, Moziakin, Zubarev

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist