Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
10. 03. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Čajkovský opäť asistoval, ale jeho tím čelí vyradeniu + video

V štyroch sobotných zápasoch 1. kola play-off hral aj posledný Slovák v akcii. Obranca Michal Čajkovský si pripísal druhú asistenciu, no nezabránil prehre, po ktorej jeho tímu hrozí vypadnutie.

Avtomobilist Jekaterinburg – Metalllurg Magnitogorsk 1:4 (1:2, 0:0, 0:2), stav série 2-3

Góly: 10. Garejev (ČAJKOVSKÝ) – 11. Bereglazov (Ellison, Biriukov), 19. Ellison (Moziakin, Wolski)(PP), 55. Osala (Moziakin, Tereščenko)(PP), 60. Kovář (Lee, Moziakin)(EN)
Strely: 30-26 (8-7, 11-10, 11-9), Trestné minúty: 8-2 (6-0, 0-2, 2-0), Brankári: Košečkin – Kovář


Domáci tím bol v úvodnej tretine o čosi aktívnejší a v jej strede sa aj ujal vedenia. Nahodený puk Michala Čajkovského usmernil do Košečkinovej brány Arťom Garejev. Dlho sa však netešil, pretože o 44 sekúnd neskôr vyrovnal stav duelu na 1:1 Alexej Berezlagov. Magnitka hrala v tretine až tri presilovky, z toho dve po zlom striedaní Jekaterinburgu. Tú poslednú využil v 19. minúte po peknej akcii na dotyk Matt Ellison, ktorý strhol vedenie na stranu hostí gólom na 2:1.

Čajkovského 2. bod v play-off KHL:

Ellisonov víťazný gól:

V druhej tretine nevidelo vyše 5500 divákov v Uralec Aréne ani jeden gól. Avtomobilist mal opäť o jednu strelu viac ako súper, ale obaja brankári si tento raz udržali čisté konto. Domáci hrali v závere tretiny prvú presilovú hru v zápase, z ktorej 37 sekúnd dohrajú po prestávke. Čajkovský bol po 40 minútach hry tretím najvyťaženejším hráčom tímu s jednou strelou na bránu na konte.


Aj v záverečnej tretine boli domáci o niečo aktívnejší, ale nedokázali prekonať Košečkina. Naopak, Magnitka využila ďalšiu presilovku zásluhou Oskara Osalu, ktorý v 55. minúte definitívne zlomil odpor Jekaterinburgu. Jan Kovář ešte upravil výsledok 12 sekúnd pred koncom strelou do prázdnej brány. Košečkin prispel k výhre 4:1 a vedeniu v sérii 3-2 na zápasy 29 zákrokmi, Jakub Kováŕ ich urobil 23. Sergej Moziakin nazbieral tri asistencie.

Čajkovský bol napokon tretím najvyťažovanejším hráčom tímu s časom na ľade vyše 19 a pol minúty. Okrem jeho prvého bodu v play-off na domácom ľade, druhom v kariére, zaznamenal aj dve strely a bodyček. Šiesty zápas série je na programe v pondelok v Magnitogorsku. Úradujúci vicemajaster KHL v ?om bude môcť spečatiť postup do druhého kola. Z tímov Východnej konferencie si ho ako prvý zaistil Čeľabinsk, ktorý vyradil Nižnekamsk po piatich dueloch. Pridala sa k nemu Kaza?, ktorá ukončila ročník Chabarovsku.


Zostava Jekaterinburgu: Jakub Kovář (Sochatskij) – Megalinskij, Vasilevskij, Timašov, ČAJKOVSKÝ, Ľamin, Triamkin, Mišarin – Krikunov, Kučeriavenko, Milovzorov – Torče?uk, Simakov, Česalin – Golyšev, Paré, Parenteau – Popov, Obidin, Garejev – Rasseikin

Zostava Magnitky: Košečkin (Zagidulin) – Lee, Birjukov, Denisov, Pivcakin, Běreglazov, Tereščenko, Dronov – Mozjakin, Wolski, Jan Kovář – Šenfeld, Ellison, Čibisov – Kokarev, Timkin, Osala – Švyrjov, Kaletnik, Platonov – Kazionov

Výsledky:

Východná konferencia:
Kaza? – Chabarovsk : (stav série 3-1)
Ufa – Omsk 2:1 (stav série 3-2)

Čeľabinsk – Nižnekamsk 4:3 (kon. stav série 4-1)

Magnitogorsk – Jekaterinburg 4:1 (stav série 3-2) /Michal Čajkovský (JEK)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Čajkovský (JEK) 19:32 0 1 1 0 0 2 1
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist